Pris direkt

Företagsflytt

– Vi ser till att din flytt blir smidig

Utgångspunkten för varje företagsflytt är att din verksamhet ska kunna fortsätta att rulla på medan du byter lokal. Vi utför kontorsflyttar, butiksflyttar och andra flyttar åt företag av alla storlekar i hela regionen runt vår huvudstad men även på annan ort längre bort. För oss är inga jobb för stora eller för små och inga önskemål för svåra att tillgodose. Om du vill tar vi ansvar för den totala flytten, hela vägen från packning till rengöring och montering av möbler. Du bestämmer naturligtvis hur stor del av flytten vi ska stå för och behåller god insyn i projektet.

Även om ni vill flytta till andra delar av Sverige så löser vi som nämnts även det.

Komplicerat blir okomplicerat

Vi vet att du som företagare har mycket att göra. Därför är det alltid viktigt att få till det så att hela företagsflytten klaffar. Vi ser till att vägen från A till B garanterat blir smidig. Tillsammans formar vi en plan för hur allt ska gå till, var inte rädd att komma med önskemål. Vi finns här för dig under hela processen och erbjuder bland annat följande tjänster:

  • Leverans och hämtning av flyttlådor
  • Hjälp med flytten
  • Rengöring
  • Demontering och montering av möbler
  • Körning till tipp

Resultatet blir att verksamheten inte behöver ligga nere längre än nödvändigt och ditt arbete kan fortsätta utan några problem. Hos oss är inventarierna alltid i trygga händer från det att vi packar ner i lådor, tills det att vi packar upp på det nya stället. Vi tar hänsyn till ömtåliga saker och har kompetens och utrustning för att hantera även flytt av tunga föremål.