Pris direkt

reco

Flyttfirma Norrtälje

Seriös och smidig flytthjälp i Norrtälje

Flyttservice till privatpersoner och företag

Även kommuner och regioner

Bohagsflytt, rengöring, transporter etc

Betyg Reco.se – 4.5/5 – 334 riktiga omdömen

Tjänster
Kontakt

Vi eftersträvar alltid att våra kunder är 100 % nöjda – då är vi nöjda

Välkommen till flyttfirman Norra Flytt AB

Som flyttfirma i Norrtälje med omnejd är vi behjälpliga med allt som har med flytt att göra, men även andra närliggande tjänster!

Vi erbjuder våra flyttjänster på olika nivåer av insatser, allt från en liten möbel till en stor flytt med flera ingående moment som demontering, röjning, bortforsling och transporter till tipp eller återvinning, packning, bohagsflytt, magasinering, montering, företagsflytt som kontorsflytt etc.

Vi kan komma till er med en eller flera flyttbilar samt personal, så som ni önskar. Vi kan även komma med flyttbil och chaufför i de fall då ni vill sköta det mesta själva tillsammans med vänner och familj. Ett prisvärt och smidigt sätt att flytta, vi arbetar efter er budget och önskemål.

Även till företag, kommuner och regioner erbjuder vi alla förekommande flyttjänster om ni vill ha hjälp med butiksflytt, kontorsflytt, flytt av en skola eller vad det nu kan handla om inom företagsflytt och förvaltning.

Även tungtransporter är något som vi gärna åtar oss så som tunga maskiner, kassaskåp, flytta piano etc.
Vi är öppna för alla förekommande uppdrag!

Om ni önskar en offert, fyll gärna i vårt offertformulär här på hemsidan, det finns då ett formulär för flytt/rengöring samt ett för enbart rengöring. Om ni hellre vill ringa oss eller skicka ett vanligt mejl så går det naturligtvis bra.

Varmt välkommen att kontakta oss på det sätt ni tycker är bäst

Vi följer de riktlinjer som gäller för Covid-19

Norra Flytt AB
Flyttfirma Norrtälje


Ansvarsförsäkring


Kvalitetsgaranti


Trafiktillstånd

För oss finns ingenting viktigare än bra service

Flyttvagn

Flyttfirma Norrtälje

Med vår flyttfirma i Norrtälje – Norra Flytt AB – kan ni räkna med en engagerad och ansvarsfull assistans genom hela flyttuppdraget. Vi betjänar hela huvudstadsregionen och Roslagen med omnejd samt hela övriga landet och Europa.

Be gärna om pris/offert direkt på vår hemsida.

Fakta om Norrtälje

Norrtälje som ligger i Uppland är en tätort i Roslagen, som är ett kustområde i östra delen av landskapet. Orten är belägen i det inre av Norrtäljeviken och är centralort i Norrtälje kommun. Avståndet till vår huvudstad är ungefär 70 km, riktning sydväst.

Norrtälje har en historia som sträcker sig långt tillbaka i tiden och det finns en mängd fornlämningar från yngre järnåldern. På 1200-talet idkades handel i området och på 1600-talet grundades orten Norra Tällie av dåvarande kung Gustav II Adolf. Under denna tid uppgick befolkningen till ungefär 600 invånare. Norrtälje brandhärjades under det stora nordiska krigets slutskede under 1700-talet liksom många andra större svenska orter vid kusten.

Under slutet av 1800-talet utvecklades orten i snabbare takt, mycket tack vare kurortslivet med olika bad, men även på grund av förbättrade kommunikationer med omvärlden via ångbåtsförbindelsen med huvudstaden samt senare järnvägen, detta medförde ett uppsving som industriort. I mer moderna tid utvecklades områdets jordbruk där även lagringen av dess produkter samt distributionen via sjöfarten blev betydande. Befolkningen har under senare år ökat till strax över 20000 personer.

Norrtälje har goda förbindelser med huvudstaden via buss samt Europaväg E18 samt med omvärlden via Arlanda flygplats.

Kända personer från Norrtälje är exempelvis Margareta Krook, Jan Emanuel Johansson, Ola Lustig, Robbin Sellin, Peter Åslin och Björn Waldegård.

Invånare
Ca. 20 000

Köpcentrum

Restauranger
30-35

Många gånger kan det vara krångligt att hitta en seriös flyttfirma, men vi vågar påstå att ni kommit rätt nu när ni hittade oss. Vi har mycket goda betyg från exempelvis Reco.se vilket är ett kvitto på det.

Se gärna här nedan samt på vår startsida!

Att våra betyg är goda beror på att vi sätter kunden i fokus och sköter våra uppdrag på bästa sätt. Sedan kan ju alltid missöden inträffa för även den bäste, men då träder vårt ansvarstagande samt försäkringar in för er trygghet.

Vi gör er flytt till en angenäm upplevelse så att ni kan fokusera på annat som måste göras i samband med en flytt.

Fråga gärna oss vad er flytt eller vad ni önskar få hjälp med kan kosta genom att fylla i vårt offertformulär här på hemsidan. Vill ni istället ringa oss eller skicka ett vanligt mejl så går det naturligtvis bra, vi hjälper er.

Vi vill så klart att att ni ska välja oss när behovet av flyttjänster uppstår.
Här nedan anger vi punkter som vi hoppas gör valet lättare för er.

  • Ansvarsförsäkring som gör att du kompenseras fullt ut om olyckan skulle vara framme
  • 4.5/5 i betyg via Reco.se (fördelat på 334 uppriktiga kundomdömen)
  • Prisvärda
  • Kvalitetsgaranti
  • Fria offerter

Välkommen till Norra Flytt AB
Flyttfirma Norrtälje

Aktuellt

Nu kan du chatta med oss på Norra Flytt

Nu kan du chatta med oss på Norra Flytt

Läs mer »
Vi erbjuder allt inom flytt inom hela storstadsregionen

Vi erbjuder allt inom flytt inom hela storstadsregionen

Läs mer »
Många utmärkta recensioner via Reco.se

Många utmärkta recensioner via Reco.se

Läs mer »