Pris direkt

reco

Flyttfirma Danderyd

Alla tjänster inom flytthjälp

Transporter, budbil etc.

Hyra flyttbil med chaufför

RUT – 50% avdrag på arbetet

Reco.se – 4.5/5 – 347 kundomdömen

Tjänster
Kontakt

Vi strävar efter att alla våra kunder ska vara 100% nöjda

Välkommen till flyttfirman Norra Flytt AB i Danderyd

Vår flyttfirma i Danderyd är ordentligt etablerad i regionen och vi erbjuder allt inom flytthjälp. Våra kunder är vanligtvis privatpersoner men vi gör en hel del jobb även åt företag samt offentliga beställare. Någon gång ibland så gör vi även jobb åt olika föreningar och organisationer. Alla är hjärtligt välkomna till oss på Norra Flytt AB.

Eftersom ni hittade hit till oss har ni sannolikt ett behov av de tjänster som vi erbjuder. För att förhoppningsvis göra valet av flyttfirma lättare så vill vi gärna dela med oss av våra goda omdömen som vi är mycket stolta över. Via Reco.se har vi ett medelbetyg på 4,5/5 och via Offerta har vi 4,8/5 – sammantaget finns på nätet över 300 olika omdömen. Ni hittar dem om ni googlar vårt firmanamn Norra Flytt AB. Vi rekommenderar er att först undersöka omdömen om ni tänker ta in offerter från 1-3 olika flyttfirmor.

Exempel på tjänster som vi erbjuder vid mycket stora flyttar kan vara att vi först hjälper till med att röja på olika ställen i huset som vind, källare och garderober för att spara det som ska med till nästa adress samt att vi eventuellt kör bort det som inte ska användas till släktingar, tipp, återvinning eller kanske loppis.

Därefter packar vi ner allt som kan packas ner i flyttkartonger och flyttlådor då allt blir betydligt lättare att hantera. Viktigt är då att alltid packa i professionella kartonger. Allt detta kan göras före själva flytten eller ibland samma dag beroende på behov eller önskemål.

När vi anländer med flyttbilen så kommer vi med en eller flera bilar samt det antal flyttgubbar som krävs för uppdraget. Bilen eller bilarna är då rena och fräscha vilket även skyddsmaterial som täcken och filtar är för att undvika fläckar och skador. När vi packar in bohag eller inventarier så packar vi på ett sådant sätt att vi skyddar allt som packas på bästa sätt med filtar, täcken och spännband. Skulle olyckan trots alla åtgärder ändå vara framme har vi försäkringar som täcker.

Vill ni inte anlita oss för en sådan stor flytt går det naturligtvis bra med ett mindre alternativ, vi är öppna för alla olika upplägg. Ett mindre alternativ kan vara att vi hjälper er med det som är krångligt och tungt att bära. Ett ytterligare alternativ är att ni har möjlighet att hyra en av våra flyttbilar med chaufför om ni vill sköta om flytten själva med vänner, familj och bekanta.

Om ni har frågor om detta med flytt eller annat så är ni välkomna att kontakta oss via telefon, mejl, chatt eller kontaktformulär som finns i sidfoten. Vill ni direkt fylla i och begära offert går det naturligtvis bra. Försök att var så noga som möjligt så att missförstånd undviks. Tycker ni att det är krångligt så hjälper vi er – hör bara av er i så fall.

Med dagens RUT-avdrag brukar oftast kostnaden för flytt och andra närliggande tjänster bli överkomlig med tanke på att avdraget är mycket förmånligt då 50 % av kostnaden för arbete i samband med flytt försvinner.

Ni är varmt välkommen att höra av er till oss för en diskussion eller en offert

Vi följer alla råd och anvisningar gällande Corona

Norra Flytt AB
Flyttfirma Danderyd


Ansvarsförsäkring


Kvalitetsgaranti


Trafiktillstånd

Vårt främsta mål är att alltid erbjuda och levererabra service

Flyttvagn

Flyttfirma Danderyd

Som flyttfirma i Danderyd bistår vi med flyttservice av hög kvalitet. Vi kör regelbundet i hela regionen men vill ni kanske istället ha hjälp med att transportera bohag eller inventarier längre sträckor inom vårt land så möter det inga hinder. Vi kan till och med transportera era ägodelar utomlands om behov finns.

Varmt välkommen för en diskussion om flytt eller annat som ni är i behov av.

Information om Danderyd

Danderyds kommun med en befolkning om ungefär 33700 invånare ligger belägen i riktning nordost ungefär 1,5 mil från vår huvudstads centrum. Det finns goda kommunikationsmöjligheter via motorväg E18, länsvägar, tunnelbana och busslinjer. Danderyd består till stor del av villaområden men det finns även lägenheter och då både bostadsrätter och hyresrätter.

Tillgången till utbildning är god då flera förskolor, grundskolor och gymnasieskolor finns etablerade i området. Ytterligare utbildningsmöjligheter finns även på högskola- och universitetsnivå via ett flertal olika i skolor och lärosäten. Invånarna i Danderyd har en mycket hög utbildningsnivå, den högsta i landet.

Det finns gott om sevärdheter i kommunen som exempelvis Svalnäsgravfältet, Cedergrenska tornet, Cedergrenska parken, Djursholms slott samt olika fornminnen. För den som är intresserad av sport finns en hel del att uppleva som exempelvis curling och amerikansk fotboll.

Personer med koppling till Danderyd är exempelvis tennisspelaren Ove Bengtson, regissören Daniel Bergman och artisten Benjamin Ingrosso.

Invånare
Ca. 33700

Köpcentrum

Restauranger
25-35

Vi är glada att ni hittade oss när ni nu letat efter en flyttfirma eller om det kanske var något annat som gjorde att ni hittade vår hemsida. Vi hoppas att ni fått ett så pass stort förtroende för oss att ni vill kontakta oss för en offert. Vill ni hellre först diskutera flytt eller något annat med oss är ni så klart välkomna.

Vi är en seriös och ansvarstagande flyttfirma. Tidigare nämnde vi våra goda kundomdömen vilka vi tycker är viktiga och vi hoppas att ni känner den trygghet som krävs för att gå vidare med oss. Om ni väljer att anlita oss kommer ni att kunna förvänta er ett flyttuppdrag med kvalitet – vi tar väl hand om det som ska transporteras.

Nedan några punkter som vi hoppas gör valet lättare när ni ska välja flyttfirma.

  • Trafiktillstånd och försäkringar
  • Kvalitetsgaranti
  • Offert utan krav
  • Flera års erfarenhet
  • Goda omdömen via Reco.se 4.5/5 – (fördelat på 347 uppriktiga omdömen)

Välkommen till Norra Flytt AB
Flyttfirma Danderyd

Aktuellt

Nu kan du chatta med oss på Norra Flytt

Nu kan du chatta med oss på Norra Flytt

Läs mer »
Vi erbjuder allt inom flytt inom hela storstadsregionen

Vi erbjuder allt inom flytt inom hela storstadsregionen

Läs mer »
Många utmärkta recensioner via Reco.se

Många utmärkta recensioner via Reco.se

Läs mer »