Pris direkt

reco

Flyttfirma Södertälje

Alla förekommande flyttjänster

Transporter, budbil, magasinering etc.

RUT-avdraget är 50%

Reco.se – 4.5/5 – 326 omdömen

Trafiktillstånd och försäkringar

Tjänster
Kontakt

Vårt mål är att kunden alltid är helt nöjd med vår service

Varmt välkommen till oss på flyttfirman Norra Flytt AB i Södertälje

Vår flyttfirma i Södertälje erbjuder allt som ni kan tänkas vara i behov av inom flytthjälp och angränsande tjänster. Våra kunder är oftast privatpersoner men vanligt är också att vi blir anlitade av företag samt ibland kommuner, föreningar, organisationer och övriga. Behöver ni flytta en längre sträcka inom landet eller kanske till och med till utlandet så har vi resurser för det – alla uppdrag är av intresse.

Norra Flytt AB är en etablerad flyttfirma med mycket goda omdömen vilket idag är viktigt då de flesta kunder naturligtvis kollar upp de företag de funderar på att anlita. Vi har nu funnits flera år som flyttfirma vilket säkerställer att ni kan lita på att ni får den service ni eftersöker.

Våra goda betyg finns att se hos Reco.se (326 omdömen och 4,5/5), Offerta och Servicefinder. Googla gärna vårt namn så ser ni enkelt våra omdömen – er trygghet. Funderar ni på att ta in offerter från andra firmor så är rekommendationen att ni kollar upp deras omdömen för att undvika problem.

När ni anlitar oss så kan ni därmed vara säkra på att vi vet vad vi gör när vi ska ta hand om ert bohag eller era inventarier. Vi har lång erfarenhet och har under dessa år byggt upp en gedigen kunskap om flyttbranschen. Vi vet hur en flytt ska organiseras och genomföras för att minimera missöden. Vi tar hand om era ägodelar på absolut bästa sätt och som seriös flyttfirma har vi alla dokument i ordning som trafiktillstånd och försäkringar, liksom andra flyttfirmor som är seriösa.

Omfattningen när det gäller själva flyttuppdraget kan variera väldigt mycket då vissa kunder bara vill ha hjälp med det som är tungt och krångligt, andra vill ha hjälp med hela flytten plus att de vill att vi kanske fräschar upp i både trädgård och hus inför en eventuell försäljning. Vissa kunder vill hyra en av våra flyttbilar med chaufför vilket är att bra upplägg för de som känner att de har ork och energi för att bära. Vi är öppna för alla typer av upplägg.

Vid en stor flytt med många moment kan följande upplägg vara aktuellt. Först planerar vi i förväg allt som ska utföras och innan själva flyttdagen kommer så kan vi hjälpa till med att röja och sortera det som ska sparas och det som ska transporteras bort till tipp eller återvinning. Det som transporteras till återvinning innefattas då av det förmånliga RUT-avdraget som idag är på 75000 kr per person och år och halva kostnaden för arbete kan då dras bort. Detta gäller givetvis även alla förekommande flyttjänster.

Därefter kan det vara aktuellt att hjälpa till med att plocka ner gardiner, gardinstänger, lampor, hyllor, tavlor, tallrikar, porslin och så vidare. Det som kan packas, packas då i olika flyttlådor och flyttkartonger som märks upp så att det på nästa adress blir enkelt att bära till rätt rum.

På flyttdagen kommer vi med det antal flyttbilar och personal som krävs för uppdraget och då kommer vi med rena bilar, rena täcken och filtar för att undvika fläckar på era möbler och ägodelar. När vi bär och packar in ert bohag eller inventarier så packar vi på ett säkert sätt så att lasten ligger stadigt i skåpet. Vi använder filtar och täcken för att inte skador ska uppstå. Dock kan ju allt hända men om någon skada skulle uppstå så finns försäkringar som täcker. Behöver ni sedan hjälp med rengöringen efter flytten så kan ni gärna anlita oss även för det momentet.

Kontakta oss gärna för en diskussion om pris eller upplägg på det sätt ni känner är enklast, vi har flera olika kontaktmöjligheter. Via telefon, mejl, chatt eller olika formulär. Vill ni direkt istället skicka iväg en förfrågan om pris så går det bra att fylla i ett offertformulär för flytt/rengöring och ett annat formulär för bara rengöringen. I sidfoten finns ett vanligt kontaktformulär som också går bra att använda och i så fall kontaktar vi er för en komplettering av uppgifter för att därefter kunna lämna ett pris.

Ni är varmt välkommen att hör av er till oss

Vi följer noga de anvisningar som gäller för Corona utfärdade av myndigheterna

Norra Flytt AB
Flyttfirma Södertälje


Ansvarsförsäkring


Kvalitetsgaranti


Trafiktillstånd

Norra Flytt AB – en flyttfirma med bra service

Flyttvagn

Flyttfirma Södertälje

Önskar ni en seriös och kunnig flyttfirma i Södertälje är ni välkommen att kontakta oss, vi erbjuder er alla förekommande tjänster inom flytt. Behöver ni hjälp utanför regionen så är det inga problem då vi ofta kör längre sträckor – till och med utomlands. Vi är intresserade av alla typer av uppdrag – seriös flytthjälp i Södertälje.

Välkommen att kontakta oss om ni har funderingar eller önskar ett pris.

Fakta om Södertälje

Tätorten Södertälje är centralort i Södertälje kommun och antalet invånare uppgår till 75000 i tätorten och ungefär 100000 i kommunen som helhet.

De första människorna kom till området under stenåldern och det som idag är Södertälje befolkades för ungefär 1300 år sedan. Namnet Södertälje bedöms sträcka sig tillbaka ända till 1000-talet och orten blev stad på 1300-talet. Många rådslag har hållits på platsen vilka har haft en påverkan på vår svenska historia.

Orten har sedan flera hundra år varit en handels- och sjöfartsstad med betydande industrier. I mitten av 1900-talet växte staden och mer moderna flerfamiljshus växte fram utanför själva stadskärnan. Högkonjunkturen under 60-talet medförde att orten fick en ökad etablering av företag och även redan etablerade företag som Scania-Vabis och Astra behövde mycket folk till sina verksamheter. Arbetskraften kom från Norrland men även från utlandet.

Orten är även känd för Södertälje kanal, som tidigare badort med kallbad och varmbad och Södertäljekringlor som tillverkades och tillverkas än idag lokalt.

Exempel på kända personer från orten är tennisspelaren Björn Borg, programledaren Hasse Aro, Skådespelaren Peter Haber och författaren Jan Guillou.

Invånare
Ca. 75000

Köpcentrum

Restauranger
95-105

Vi är glada för att ni besöker vår hemsida och hoppas nu att ni funnit det ni söker och vill kontakta oss för en diskussion om er flytt eller om ni har andra behov av tjänster. Ni kan räkna med god service om ni väljer att anlita oss och vi tar väl hand om det som är ert.

Återigen – tänk på att RUT-avdraget via Skatteverket reducerar kostnaden för arbetet i samband med flytten med så mycket som 50% när du anlitar en flyttfirma i exempelvis Södertälje för din flytt.

Här nedan finns en liten sammanställning som vi hoppas underlättar för er när ni ska välja flyttfirma.

  • Vi har trafiktillstånd
  • Vi är prismedvetna och ger er rätt pris
  • Vi erbjuder garanti och kvalitet
  • Vi har mycket goda omdömen
  • Vi har alla tillstånd och försäkringar

Vi ser fram emot att höra från er!

Välkommen till Norra Flytt AB
Flyttfirma Södertälje

Aktuellt

Nu kan du chatta med oss på Norra Flytt

Nu kan du chatta med oss på Norra Flytt

Läs mer »
Vi erbjuder allt inom flytt inom hela storstadsregionen

Vi erbjuder allt inom flytt inom hela storstadsregionen

Läs mer »
Många utmärkta recensioner via Reco.se

Många utmärkta recensioner via Reco.se

Läs mer »