Pris direkt

Flyttstädning Åkersberga

Kvalitetsgaranti, rimliga priser och bra service erbjuds

Det sista momentet som ska till innan flytten är helt avklarad är ju flyttstädningen vilken kan vara ett mycket slitsamt och tungt projekt innan allt är klart. Med dagens RUT-avdrag är det verkligen förmånligt att anlita en firma för flytt och flyttstädning i Åkersberga. Arbetskostnaden reduceras via Skatteverket med ungefär 50% på dessa tjänster.

Så slit inte med allt detta som ska klaras av inom ett par dagar. Vi hjälper er gärna med det ni behöver hjälp med nu när ni ska flytta till, inom eller från Åkersberga.

Fråga oss gärna om en offert/pris. Vi har alltid bra och förmånliga priser på alla våra tjänster samtidigt som vi erbjuder bra service och garanti på våra uppdrag.

Begär offert

Vi hjälper gärna till med flyttstädningen i exempelvis Åkersberga eller om ni kanske finns på annan ort!

Flyttstädning privatpersoner – Åkersberga

Naturligtvis kan de allra flesta klara av en flyttstädning. Men det är viktigt att tänka på att det kan vara mycket tungt, speciellt om det ska göras parallellt med ett ordinarie arbete. Det kan då betyda att det kanske måste utföras på kvällstid eller på helger för att allt ska hinnas med.

Därefter ska städningen också bli godkänd vilket inte alltid är så lätt. Blir den inte godkänd kan det bli ganska hektiskt om nästa familj eller person är på väg in i den gamla bostaden. Vi hjälper er med nöje så att allt löper på smidigt och att det inte blir problem tidsmässigt.

Med dagens RUT-avdrag blir det förmånligt då 50% av arbetskostnaden minskas via Skatteverket. Detsamma gäller även för en mängd andra tjänster inom RUT som hjälp med flytten och så vidare.

Kontakta oss gärna för en offert/prisuppgift om ni funderar på att anlita oss, det innebär ingen kostnad eller förbindelse i det här läget. Ni kan välja mellan olika formulär, vanligt mejl, chatt eller om ni vill ringa oss. Vi återkommer med ett bra pris och ett bra upplägg för er flyttstädning i Åkersberga med omnejd, eller kanske på en helt annan ort.

En riktigt utförd flyttstädning med oss betyder att vi rengör allt så att städningen blir godkänd av hyresvärden eller de som ska flytta in efter er. Här nedan ser ni exempel på olika moment som ingår och som måste utföras innan allt är klart.

* Alla rum städas
* Alla fönster putsat på alla sidor
* Alla element rengörs
* Alla skåp städas ur
* Alla golv dammsugs och våttorkas
* Kök inkl. spis, skåp och lådor
* Badrummet inklusive brunnen
* Etc. tills allt är klart och godkänt

Varmt välkommen att höra av er till oss om ni har en fråga eller önskar ett pris/offert.

Norra Flytt AB
Flyttstädning Åkersberga

Flyttstädning – företag, kommuner och alla övriga med behov

Vi hjälper till med alla möjliga olika tjänster vid en flytt i exempelvis Åkersberga och där ingår även städningen. Det kan handla om ett företag som behöver städning i samband med en flytt till en ny lokal, en kommun som flyttar till en annan lokal och så vidare.

Finns behov av andra tjänster inom flytt så hjälper vi gärna till även med det.

Vårt motto är alltid att våra kunder ska vara nöjda med oss efter det att städningen är avklarad. Därför är vi noga med prisbilden, kvaliteten och servicen. Vi lämnar även garanti på alla våra uppdrag.

Hjärtligt välkommen att kontakta oss om ni är i behov av exempelvis en flyttstädning i Åkersberga. Gäller det annan ort så hjälper vi er även där. Välkommen även om ni bara undrar över något.

Norra Flytt AB
Flyttstädning Åkersberga