Pris direkt

reco

Flyttfirma Huddinge

Allt inom flytt

Röjning, transporter, budbil etc.

RUT-avdrag 50%

En seriös flyttfirma i Huddinge

Reco.se – 4.5/5 – 342 omdömen

Tjänster
Kontakt

Vi strävar alltid efter 100% kundnöjdhet

Välkommen till flyttfirman Norra Flytt AB i Huddinge

Som flyttfirma i Huddinge och dess grannskap erbjuder vi alla de tjänster inom flytt som kan vara av intresse. För de som har behov utanför regionen så löser vi det också då vi regelbundet kör långa sträckor i hela landet. Ibland blir det även flyttuppdrag utan för vårt land – så vart ni än önskar att flytta så hjälper vi er.

Vi vänder oss till alla som har ett behov av flytthjälp och närliggande tjänster – privatpersoner, olika företag, föreningar, kommuner samt övriga beställare är välkomna till oss på Norra Flytt AB.

Vi är en flyttfirma med mycket goda omdömen så ni kan därför känna er helt trygga när ni vänder er till oss. Här på vår hemsida kan ni se våra betyg från Reco.se men vi har även goda betyg via Servicefinder och Offerta. Vi rekommenderar er att undersöka kundomdömen innan ni tar in offerter från olika flyttfirmor.

Då vi har lång erfarenhet vet vi hur en flytt ska genomföra utan att onödiga missöden uppstår. Vi vet med andra ord hur vi ska ta hand om era ägodelar på bästa sätt. Som alla seriösa flyttfirmor har vi de tillstånd och försäkringar som är nödvändiga för att driva flyttfirma i Huddinge.

Exempel på tjänster som vi regelbundet får i uppdrag att utföra är bohagsflytt där vi ofta hjälper till med diverse moment i samband med flytten. Det kan då vara att vi innan eller under själva flyttdagen hjälper till med att röja ut det som inte ska med till den nya adressen då många som bott länge på samma ställe ofta har samlat på sig en mängd saker – ofta kära ägodelar. Vi kan hjälpa till med att plocka ner i flyttkartonger/flyttlådor, exempelvis böcker, prydnadssaker, fotografier, tallrikar, glas och annat. Ni bestämmer naturligtvis omfattningen av uppdraget och vi är öppna för att utföra vad ni än önskar.

När dagen för flytt infaller sig så kommer vi med det antal flyttbilar och flyttgubbar som krävs beroende på uppdragets omfattning samt era anvisningar. Flyttbil, täcken och filtar är då rena för att undvika fläckar och skador på bohag eller inventarier. När vi packar är vi noggranna med att täcka in möbler och annat med täcken och filtar på ett bra sätt. Därefter kör vi till er nya adress.

Skulle ni vilja ha hjälp med rengöringen i samband med flytt så kan vi gärna åta oss det.

Om ni skulle vara intresserade av att sköta er flytt själva så finns möjligheten att hyra en av våra flyttbilar med chaufför vilket är ett bra lågbudgetalternativ. Ett annat alternativ kan vara att ni exempelvis flyttar allt själva men vi tar hand om flytten av ett piano eller något annat som är besvärligt. Vi är öppna för alla typer av upplägg – ni bestämmer så klart.

Om ni har funderingar på pris eller annat så är ni välkomna att kontakta oss på det sätt ni finner enklast. Ni kan då ringa oss, chatta med oss, skicka ett mejl eller fylla i något av våra formulär här på hemsidan.

Vill ni direkt skicka iväg en förfrågan om pris så kan ni gärna använda något av våra offertformulär för flytt/rengöring eller ett annat formulär bara för rengöring. Om ni inte vill fylla i något av formulären så går det också bra med kontaktformuläret här i sidfoten på hemsidan så återkopplar vi till er för komplettering av de uppgifter som krävs för att kunna beräkna ett pris. Med dagens RUT-avdrag som är mycket förmånligt brukar priset för flytten bli överkomligt för de allra flesta.

Välkommen att kontakta oss

När det gäller Covid-19 följer vi alla råd och anvisningar utfärdade av regering och myndigheter

Norra Flytt AB
Flyttfirma Huddinge


Ansvarsförsäkring


Kvalitetsgaranti


Trafiktillstånd

En flyttfirma som alltid erbjuder bra service

Flyttvagn

Flyttfirma Huddinge

Vår flyttfirma i Huddinge erbjuder en bra och seriös flytthjälp inklusive närliggande tjänster. Vi åtar oss uppdrag i hela regionen samt även utanför då vi regelbundet kör långa sträckor. Skulle ni vara intresserad av en flytt utomlands så diskuterar vi gärna även sådana uppdrag. Vi är intresserade av alla olika typer av jobb.

Kontakta oss gärna om ni undrar över något eller om ni vill ha ett pris.

Fakta om Huddinge

Huddinge är centralort i Huddinge kommun som är nummer två i storleksordningen av alla kommuner i huvudstadsregionen samt nummer fjorton i ordningen av alla kommuner i landet. Antalet personer som idag bor i kommunen uppgår till ungefär 113200. I kommunen finns naturreservat, sjöar, olika affärscentra, lägenhetshus, villor, naturområden och parker.

Det finns spår av mänsklig närvaro ända tillbaka till stenåldern och från nyare tid finns fornlämningar i form av borgar, gravfält och runstenar. Under 1800-talet var det skogsområden, torp och gårdar som dominerade landskapsbilden. I mitten av 1800-talet fanns det drygt 1000 invånare i området.

Kring sekelskiftet 1900 började tomter att säljas vilket medförde en ökad bebyggelse och i mitten av 1900-talet tillkom de första större hyreshusen bestående av tre våningar. Huddinge centrum etablerades i början av 60-talet med en station för järnvägen. I mitten av 80-talet etablerades den nuvarande centrumanläggningen. Anledningen till det var att det gamla centrumet hade problem med marken som var instabil, vilket medförde sättningar.

Invånare
Ca. 113200

Köpcentrum

Restauranger
60-70

Exempel på personer med anknytning till Huddinge är artisten Salem Al Fakir, skådespelerskan Sussie Eriksson, handbollsspelaren Erik Hajas, politikern Ylva Johansson, ishockeyspelaren Christopher Lindholm, artisten Orup och meteorologen Madeleine Westin.

Vi uppskattar att ni tagit er tid att besöka vår hemsida och förhoppningsvis har ni funnit det ni letar efter nu när ni kanske är i stånd att flytta. När ni anlitar oss kan ni lugnt räkna med bästa service och kvalitet, vi tar väl hand om era ägodelar.

Nedan har vi angivit några punkter som vi hoppas gör valet lättare om ni överväger att anlita oss eller någon annan flyttfirma.

  • En flyttfirma med trafiktillstånd
  • En flyttfirma som är prismedveten
  • En flyttfirma med kvalitet och garanti
  • En flyttfirma med försäkringar
  • En flyttfirma med mycket goda omdömen

Naturligtvis hoppas vi att ni vill välja oss.

Välkommen till Norra Flytt AB
Flyttfirma Huddinge

Aktuellt

Nu kan du chatta med oss på Norra Flytt

Nu kan du chatta med oss på Norra Flytt

Läs mer »
Vi erbjuder allt inom flytt inom hela storstadsregionen

Vi erbjuder allt inom flytt inom hela storstadsregionen

Läs mer »
Många utmärkta recensioner via Reco.se

Många utmärkta recensioner via Reco.se

Läs mer »