Pris direkt

reco

Flyttfirma Lidingö

Seriös flyttservice på Lidingö

Flyttservice för företag och privatpersoner

Även kommuner och regioner

Bohagsflytt, transporter, packning etc.

Betyg Reco.se – 4.5/5 – 337 riktiga omdömen

Tjänster
Kontakt

Vår ambition är hela tiden att våra kunder blir 100 % nöjda – då är vi nöjda

Välkommen till flyttfirman Norra Flytt AB

Som flyttfirma i Lidingö kommun hjälper vi till med alla förekommande flyttjänster samt närliggande tjänster så som bohagsflytt, röjning och bortforsling till återvinning eller tipp, packning, demontering, montering, magasinering/förvaring, bärhjälp, transporter etc.

Vi är intresserade av alla tänkbara uppdrag inom området och planerar dessa i samråd mer er så att allt flyter på som det ska. Om det handlar om en liten transport av en möbel eller en stor flytt så spelar det ingen roll då alla kunder och uppdrag är lika viktiga.

Vi har olika nivåer av insatser från att vi kommer med en flyttbil med chaufför till att vi kommer med kanske tre flyttbilar och flera personal beroende på uppdragets beskaffenhet. Ett prisvärt alternativ kan då, för de som vill sköta det mesta själva, vara att vi kommer med en flyttbil med chaufför för de som har hjälp av vänner och familj.

Vi utför även uppdrag åt kommuner, regioner samt företag och då kan det handla om butiksflytt, kontorsflytt etc.

Finns det ett behov av tungtransporter så som att flytta piano, flytta kassaskåp, tunga möbler, bärhjälp osv. så åtar vi oss gärna det.

Önskar ni ett prisförslag så är ni hjärtligt välkomna att kontakta oss. Det smidigaste sättet är då att fylla i vårt offertformulär för flytt/rengöring eller bara för flyttstädning så återkommer vi inom kort. Om ni tycker det verkar krångligt så kan ni naturligtvis kontakta oss på annat sätt så som mejl eller per telefon så hjälper vi er.

Välkommen att kontakta oss på det sätt ni anser är enklast

Vi följer de riktlinjer som gäller för Covid-19

Norra Flytt AB
Flyttfirma Lidingö


Ansvarsförsäkring


Kvalitetsgaranti


Trafiktillstånd

Viktigast för oss är att tillhandahålla bra service

Flyttvagn

Flyttfirma Lidingö

Med vår flyttfirma i Lidingö kommun – Norra Flytt AB – erbjuder vi er en ansvarsfull, seriös och smidig flyttservice genom hela uppdraget. Vi är intresserade av alla förekommande uppdrag i hela huvudstadsregionen men även i övriga landet och Europa.

Fråga gärna oss om prisuppgift/offert när ni behöver hjälp med flytt samt närliggande tjänster, direkt på vår hemsida.

Fakta om Lidingö

Lidingö ligger precis öster om vår huvudstad i det inre av skärgården och antalet invånare är närmare 50000 personer.

Dokumenterat är att det fanns boplatser så långt tillbaka i tiden som till vikingatiden och under medeltiden var området ett bondesamhälle med ett flertal mindre gårdar. I början av 1900-talet byggdes Lidingö villastäder och från 50-talet och fram till 70-talet byggdes områden med flerbostadshus.

Terrängen utanför bostadsområdena består till största delen av skog och är samtidigt förhållandevis starkt kuperad. Området är rikt på olika djur som räv, hjort och rådjur som finns i ett naturreservat på ön med namnet Långängen-Elfviks naturreservat. På ön finns fem mindre sjöar, där sjön Kottlasjön är störst.

När det gäller miljön så är Lidingö tyvärr utsatt för luftföroreningar men havsvattnet är dock av god kvalitet och godkänt för bad.

På ön finns flera ambassader från olika länder representerade.

Kända personer från Lidingö är exempelvis Leif Ahrle, Henrik Dorsin, Lena Endre, Hannes Holm, Peder Lamm, Marie Serneholt, Raoul Wallenberg, Sofia Wistam och Tore Wretman.

Invånare
Ca. 50 000

Köpcentrum

Restauranger
40-50

Nu när ni funderar på att flytta till ett nytt boende eller redan har bestämt er för ett nytt så hoppas vi att ni överväger att kontakta oss för en förfrågan. Vi är öppna för alla förslag inom området flytthjälp samt även närliggande flyttjänster.

Undersök gärna våra goda betyg från Reco.se här nedan eller på vår startsida. Vi hoppas att de kan övertyga er så pass mycket att ni vill kontakta oss för en prisuppgift eller om ni har någon annan fråga. Vi sköter våra uppdrag på bästa sätt viket för oss är en självklarhet. Det kvitto som vi därefter får från olika kunder blir en bekräftelse på att vi gör rätt, vilket är mycket stimulerande. Nöjda kunder genererar ju mer kunder.

Trafiktillstånd och försäkringar finns naturligtvis vilket är mycket viktig för er trygghet.

Kontakta oss gärna när behov finns genom att fylla i vårt offertformulär, mejla eller ringa oss och tycker ni det är krångligt så hjälper vi er. Ni kan förvänta er en förmånlig offert med RUT-avdrag.

Nedan ser ni några punkter som vi hoppas hjälper er i ert val.

  • Ansvarsförsäkring – du kompenseras fullt ut om olyckan skulle vara framme
  • 4.5/5 i betyg via Reco.se (fördelat på 337 uppriktiga kundomdömen)
  • Prisvärda
  • Kvalitetsgaranti
  • Fria offerter

Välkommen till flyttfirman Norra Flytt AB
Flyttfirma Lidingö

Aktuellt

Nu kan du chatta med oss på Norra Flytt

Nu kan du chatta med oss på Norra Flytt

Läs mer »
Vi erbjuder allt inom flytt inom hela storstadsregionen

Vi erbjuder allt inom flytt inom hela storstadsregionen

Läs mer »
Många utmärkta recensioner via Reco.se

Många utmärkta recensioner via Reco.se

Läs mer »