Pris direkt

reco

Flyttfirma Nynäshamn

Flyttjänster med god service

Transporter, budbil, magasinering etc.

Kan även hyra flyttbil med chaufför

50% RUT-avdrag

Reco.se – 4.5/5 – 333 kundomdömen

Tjänster
Kontakt

Målsättningen är nöjda kunder

Välkommen till flyttfirman Norra Flytt AB i Nynäshamn

Om ni önskar en flyttfirma med kvalitet och goda omdömen är ni hjärtligt välkomna att kontakta oss för en diskussion om er flytt eller om ni har andra behov. Vi är öppna för alla typer av uppdrag åt privatpersoner, föreningar, företag och offentliga beställare – alla är välkomna.

Vår flyttfirma i Nynäshamn erbjuder god flytthjälp och olika exempel på tjänster som vi dagligen utför är då naturligtvis själva flytten men ofta även packning, sortering, röjning av vind och källare, rengöring efter flytt och så vidare.

Tillsammans planerar vi flytten så att allt klaffar och när flyttdagen kommer anländer vi med den flyttbil och det antal personal som krävs för uppdraget. Bilen är naturligtvis ren och städad för att undvika smutsfläckar och skav. När vi packar bohag eller inventarier så täcker vi omsorgsfullt in allt med filtar och täcken för att på bästa sätt skydda era ägodelar från skador. Skulle mot förmodan en skada uppstå, eller en olycka, så har vi försäkring som täcker. Skulle ni vilja hyra en av våra flyttbilar med chaufför så går det bra om ni vill sköta flytten själva.

Har ni funderingar om hur det fungerar med oss är ni välkomna att ringa, mejla eller chatta med oss – Vi svarar på era frågor. Vill ni kanske hellre direkt få ett pris så kan ni gärna fylla i något av våra formulär här hemsidan. Det finns då ett kontaktformulär i sidfoten samt två olika offertformulär beroende på önskemål om tjänster. Med RUT-avdraget som idag är mycket gynnsamt försvinner 50 % av arbetskostnaden för flytten.

Ni är hjärtligt välkommen att kontakta oss för en diskussion eller ett pris

När vi är ute på uppdrag följer så klart alla riktlinjer för Corona.

Norra Flytt AB
Flyttfirma Nynäshamn


Ansvarsförsäkring


Kvalitetsgaranti


Trafiktillstånd

Vi på Norra Flytt AB anser att det är viktigt att alltid erbjuda bra service

Flyttvagn

Flyttfirma Nynäshamn

Vår flyttfirma i Nynäshamn erbjuder bra flyttservice till alla, vilket hela tiden är vår ambition. Förutom Nynäshamn så erbjuder vi våra flyttjänster även i alla andra delar av regionen samt i övriga landet. Ibland åker vi till och med utomlands med någon av våra flyttbilar.

Välkommen för ett samtal om flytt eller andra behov.

Lite information om Nynäshamn

Tätorten Nynäshamn är centralort i kommunen med samma namn och är belägen rakt söderut, ungefär 6 mil, från vår huvudstad. Orten är ligger längst ner på Södertörn.

Själva namnet Nynäshamn kommer från Nynäs gård. Tidigare var orten ett mindre fiskeläge men omvandlades i början av 1900-talet till en industrialiserad hamnstad. År 1930 grundades företaget Nynäs Petroleum.

I början av 1900-talet bodde på orten ett par hundra individer vilket kan jämföras med ungefär 15000 som idag bor i Nynäshamn samt närmare 30000 som idag bor i själva kommunen.

Det finns goda kommunikationer där en viktig led är färjan till Gotland. Annan viktig kommunikation sker med pendeltågen, lokaltrafiken, färjor till Lettland och Polen. Under sommaren finns det möjlighet att från Nynäshamn åka båt till Gotska Sandön. Vissa öar i området trafikeras av Waxholmsbolaget.

Kända personer från orten är exempelvis ishockeyspelarna Johan Andersson, Kent Nilsson, Ulf Nilsson, Fredrik Sonntag och Erik Gustafsson, musikern Janne Bark, artisten Grant, journalisten och publicisten Jan Helin, artisten Meja och fotbollsspelaren Leif Skiöld.

Invånare
Ca. 15000

Köpcentrum

Restauranger
30-40

Vi uppskattar att ni besöker vår hemsida och hoppas att ni funnit det ni eftersöker.

Seriositet och förtroende är viktigt och vi arbetar hårt med det då vi vill att våra kunder ska känna sig trygga och nöjda. Undersök gärna vår flyttfirmas omdömen som vi har via Reco.se, Offerta och Servicefinder vilka är ett kvitto på att vi sköter våra uppdrag på ett mycket bra sätt. Medelbetyget från Reco ligger på 4,5 av 5 möjliga, vilket vi är mycket nöjda med.

Vi garanterar en smidig och effektiv flytt och vi tar hand om era ägodelar på bästa sätt som om de vore våra egna.

Vi hoppas att ni vill välja oss när ni har behov av flytthjälp eller andra tjänster.
Här nedan har vi sammanställt några punkter som vi hoppas uppfyller era krav på trygghet så att ni väljer oss.

  • Vi är prisvärda
  • Vi innehar de försäkringar som krävs
  • Kvalitetsgaranti
  • Gratis offert utan krav
  • Goda omdömen via Reco.se 4.5/5 – (fördelat på 333 uppriktiga omdömen)

Välkommen till Norra Flytt AB
Flyttfirma Nynäshamn

Aktuellt

Nu kan du chatta med oss på Norra Flytt

Nu kan du chatta med oss på Norra Flytt

Läs mer »
Vi erbjuder allt inom flytt inom hela storstadsregionen

Vi erbjuder allt inom flytt inom hela storstadsregionen

Läs mer »
Många utmärkta recensioner via Reco.se

Många utmärkta recensioner via Reco.se

Läs mer »