Pris direkt

reco

Flyttfirma Bålsta

Allt inom flytt

Förmånliga priser

Bohagsflytt, transporter etc.

Flytt medger 50% RUT-avdrag

Reco.se – 4.5/5 – 346 omdömen

Tjänster
Kontakt

Vårt motto är att alla våra kunder ska vara helnöjda

Varmt välkommen till oss på flyttfirman Norra Flytt AB i Bålsta

Som flyttfirma i Bålsta kan vi erbjuda er allt som ni önskar inom bohagsflytt eller transporter. Vår firma är etablerad i hela regionen sedan flera år och inga uppdrag är främmande för oss. Det kan då röra sig om ett stort uppdrag eller ett litet uppdrag i närområdet eller längre bort. Även flyttuppdrag utanför vårt land är något som vi gärna åtar oss. Vår flyttfirma i Bålsta erbjuder flytthjälp åt privatpersoner, företag, kommuner, regioner, föreningar eller med andra ord – vi hjälper alla!

Undersök gärna våra goda omdömen via Reco, Servicefinder eller offerta där våra omdömen garanterar er en behaglig flytt utan problem. Då vi har flera år bakom oss i flyttbranschen vågar vi påstå att vi vet hur en flytt ska hanteras på ett bra sätt för att undvika onödiga skador eller andra tråkigheter.

Ett stort uppdrag via oss kan betyda att ni önskar hjälp med exempelvis demontering av hyllor, tavlor, löstagbar inredning och så vidare. Ytterligare tjänster kan då vara att vi packar ner allt i flyttkartonger, bär ut allt till vår flyttbil för att sedan transportera allt till er nya adress. Ibland hjälper vi även till med att forsla bort vissa inventarier till återvinning eller tipp. Ett litet uppdrag kan exempelvis vara att vi transporterar något som är besvärligt att hantera som exempelvis ett kassaskåp.

Vi kommer alltid till våra kunder med en flyttbil som är ren och det antal flyttgubbar som krävs för just ert uppdrag. När vi packar in på bilen använder vi naturligtvis olika skydd så att inte era ägodelar skadas eller blir smutsiga. Men även om vi är försiktiga kan ju trots allt något oförutsett ändå inträffa men då ersätter antingen vi eller vårt försäkringsbolag en sådan skada – skador förekommer dock mycket sällan.

För er trygghet har vi naturligtvis alla papper i ordning som yrkestrafiktillstånd och försäkringar.

Om ni känner att ni vill sköta er flytt själva så finns möjligheten att vi kan ställa upp med en av våra bilar med chaufför vilket kan vara ett bra budgetalternativ. Tänk dock på att dagens RUT-avdrag via skatteverket medför att 50% av kostnaden för flytten reduceras – vi hjälper till med detta.

Vilket upplägg ni än önskar så hjälper vi er!

Finns det nu några funderingar som rör er flytt eller transport så är ni välkomna att höra av er via telefon, chatt, mejl, kontaktformulär eller offertformulär här på hemsidan. Offertformulär finns det två av – ett för flytt/rengöring och ett annat för enbart rengöring. Var gärna så noga som möjligt med era uppgifter för att undvika missförstånd om vad som ni önskar hjälp med.

Varmt välkommen att höra av er till oss på det sätt om är enklast för er!

Norra Flytt AB
Flyttfirma Bålsta

Som alla andra seriösa flyttfirmor i Bålsta efterföljer vi alla de riktlinjer som myndigheterna sänder ut med anledning av Covid-19.


Ansvarsförsäkring


Kvalitetsgaranti


Trafiktillstånd

Som flyttfirma i Bålsta erbjuder vi alltid en bra flyttservice

Flyttvagn

Flyttfirma Bålsta

Som seriös och effektiv flyttfirma tillhandahåller vi er en god service inom flytt samt övriga närliggande tjänster. Vi är behjälpliga inom och utanför Bålsta samt över hela vårt land. Vi är intresserade av alla förekommande uppdrag inom flytt och transport.

Varmt välkommen att höra av er till oss om ni funderar över något.

Fakta om Bålsta

Orten Bålsta är belägen i riktning nordväst från vår huvudstad med ett avstånd om 50 km och motorvägen E18 passerar orten.

Bålsta var tidigare en by belägen i Yttergrans socken och redan på medeltiden var orten omnämnd. Under 1800-talet växte orten till sig och kommunikationerna förbättrades successivt med järnvägar och blev ett etablerat stationssamhälle. Därefter under de följande årtiondena runt sekelskiftet gick utvecklingen långsamt för att sedan ta fart under 50- och 60-talen. Från mitten av 60-talet och framåt växte orten till sig ordentligt där pendlingen till huvudstaden var en viktig faktor.

På orten finns ett köpcentrum med ett trettiotal olika butiker samt ishall, tennishall, simhall, biograf, arena för friidrott samt en bowlinghall. Åbergs museum finns i Bålsta som invigdes av Lasse Åberg år 2002.

Kända personer från orten är exempelvis programledaren Martin Björk, ishockeyspelaren Marcus Nilsson, fotbollsspelaren Daniel Jarl och tidigare nämnde Lasse Åberg.

Vi uppskattar att ni besöker vår hemsida och hoppas att ni här finner vad ni eftersöker – en seriös flyttfirma i Bålsta.

Invånare
Ca. 15300

Köpcentrum

Restauranger
10-20

Förtroende är viktigt och är något som vi arbetar hårt med. Undersök gärna våra goda kundomdömen via exempelvis Reco där vårt medelbetyg ligger på 4,5/5,0 baserat på närmare 346 personers bedömningar.

En mängd fina omdömen finns även på Servicefinder och Offerta. Om ni anlitar oss kan ni se fram emot en behaglig och angenäm flytt. Vi tar hand om ert bohag eller era inventarier på bästa sätt och vår målsättning är alltid att erbjuda en bra service med kvalitet.

Här presenterar vi en liten kort sammanställning som vi hoppas ska övertyga er att välja oss för er flytt eller er transport.

  • En prismedveten seriös flyttfirma
  • Vi har de dokument som krävs för flyttverksamhet
  • Kvalitetsgaranti och tryggt
  • Försäkrat
  • Fina omdömen via Reco.se 4.5/5 – (baserat på 346 riktiga recensioner)

Varmt välkommen till oss på Norra Flytt AB
Flyttfirma Bålsta

Aktuellt

Nu kan du chatta med oss på Norra Flytt

Nu kan du chatta med oss på Norra Flytt

Läs mer »
Vi erbjuder allt inom flytt inom hela storstadsregionen

Vi erbjuder allt inom flytt inom hela storstadsregionen

Läs mer »
Många utmärkta recensioner via Reco.se

Många utmärkta recensioner via Reco.se

Läs mer »