Pris direkt

reco

Flyttfirma Värmdö

Flyttservice med kvalitet

Alla tjänster inom flytt

Även hyra flyttbil med chaufför

RUT-avdraget är på 50%

Reco.se – 4.5/5 – 319 riktiga omdömen

Tjänster
Kontakt

Vårt mål är att alla våra kunder ska vara nöjda

Välkommen till flyttfirman Norra Flytt AB på Värmdö

Vår flyttfirma bistår gärna med alla de olika flyttjänster som ni kan tänkas vara i behov av.

Vi erbjuder vår flyttservice till privatpersoner, företag, kommuner, idrottsföreningar, organisationer – ja, alla helt enkelt.

Innan uppdraget genomförs så planerar vi och styr upp det som ska göras under flyttdagen. Ibland kanske vi behöver komma någon dag i förväg om det handlar om en stor flytt med många moment.

Exempel på olika moment som vi erbjuder kan vara att vi hjälper er med att röja undan och sortera det som ska slängas från vinden, källaren och olika skåp. I samband med det så hjälper vi ofta till med att packa ner i flyttlådor och flyttkartonger det som ska med till nästa adress. Det händer också att vi hjälper till med att snygga upp i trädgården och i huset/lägenheten om behov finns.

Vi hjälper till med det ni önskar!

Under själva flyttdagen så kommer vi med den flyttbil och det antal flyttgubbar som krävs för att uppdraget ska flyta på så smidigt som möjligt. Naturligtvis är bilen städad och ren. Ibland kommer vi enbart med flyttbil med chaufför för de som vill ombesörja flytten själva tillsammans med familj och vänner.

Vi bär och packar bohag och inventarier på ett säkert sätt och på flyttbilen täcker vi in allt med täcken och filtar för att undvika skador. Trots det kan missöden ibland hända men då träder vår företagsförsäkring in. Som alla andra seriösa flyttfirmor har vi naturligtvis trafiktillstånd.

Åt exempelvis företag så hjälper vi gärna till med att flytta ert kontor, er butik eller vad det nu kan handla om.

Om ni vill diskutera er flytt med oss är ni välkomna att ringa, mejla eller chatta med oss. Vill ni hellre direkt ha ett pris så är ni välkomna att fylla i offertformulär här på hemsidan. Det finns då ett för flytt/rengöring och ett annat för enbart rengöring. Priset som ni som är privatpersoner får är med avdrag för RUT som idag 2023 är 50 % av arbetskostnaden.

Välkommen att kontakta oss på det sätt som är mest bekvämt för er

Ute på våra uppdrag efterföljer vi alla råd och anvisningar för Covid-19.

Norra Flytt AB
Flyttfirma Värmdö


Ansvarsförsäkring


Kvalitetsgaranti


Trafiktillstånd

Det är mycket viktigt för vår flyttfirma att erbjuda god service

Flyttvagn

Flyttfirma Värmdö

Vår flyttfirma på Värmdö har som mål att ge en ypperlig flytthjälp till alla som lever och bor i området. Vi är även behjälpliga i andra delar av regionen samt i hela landet. Ibland har vi även körningar utanför vårt land.

Hjärtligt välkommen att diskutera flytt eller andra tjänster med oss.

Kort om Värmdö

Värmdö är en kommun strax öster om vår huvudstad och består av en mängd olika öar. Det finns i området en omfattande kulturhistoria och skärgårdslandskapet är vackert och varierande. Värmdö är en en av de kommuner som har flest öar i vår land.

Förutom skärgården så finns det även betydande områden med skog, kulturlandskap samt våtmarker. I området finns det goda möjligheter till avkoppling, friluftsliv och motion.

Antalet invånare år 1970 var ungefär 13000 personer och idag har invånarantalet ökat till ungefär 46000 personer.

Industrier i området som kan nämnas är tillverkning av porslin och sanitetsporslin.

Exempel på kända personer från Värmdö är musikern Hasse Carlsson, skådespelaren Petra Hultgren, skådespelaren och sångaren Felix Sandman, musikern Peo Thyrén samt artisterna Linus, Niclas och Pernilla Wahlgren.

Invånare
Ca. 46000

Köpcentrum

Restauranger
35-45

Vi är glada att ni har hittat hit till vår hemsida och vi hoppas att ni finner det förtroende som krävs nu när ni kanske har behov av de tjänster vår flyttfirma erbjuder.

Titta gärna på våra goda betyg som vår flyttfirma har via Servicefinder, Offerta och Reco.se. Betygen från Reco presenterar vi här på vår startsida som uppgår till 4,5 av 5 vilket vi är stolta över. Det beror på att vi sköter alla våra kunder och uppdrag på ett ypperligt sätt.

Flytten med oss kommer att flyta på effektivt och smidigt samtidigt som vi är rädda om era ägodelar – ni kan slappna av när ni anlitar oss.

Vi önskar så klart att ni vill välja oss för det som ni önskar hjälp med. Nedan finns några punkter som förhoppningsvis leder till att ni anlitar oss.

  • Ansvarsförsäkring – full ersättning vid olycka eller skada
  • 4.5/5 i betyg via Reco.se (fördelat på 319 uppriktiga omdömen)
  • Prisvärda
  • Kvalitetsgaranti
  • Fria offerter

Välkommen till Norra Flytt AB
Flyttfirma Värmdö

Aktuellt

Nu kan du chatta med oss på Norra Flytt

Nu kan du chatta med oss på Norra Flytt

Läs mer »
Vi erbjuder allt inom flytt inom hela storstadsregionen

Vi erbjuder allt inom flytt inom hela storstadsregionen

Läs mer »
Många utmärkta recensioner via Reco.se

Många utmärkta recensioner via Reco.se

Läs mer »