Pris direkt

Flyttstädning Solna

Med kvalitetsgaranti och bra priser

Med dagens RUT-avdrag är det förmånligt att även lämna över detta moment till oss så att ni slipper att slita, speciellt om allt med flytten och flyttstädningen i Solna ska utföras under ett par intensiva dagar. Vi erbjuder bra priser även på städningen och lämnar garanti så att ni inte behöver oroa er över att det ska bli något problem.

Begär offert

Den sista pusselbiten som ska till innan en flytt är helt klar är ju städningen som kan vara ett mycket tungt projekt innan den är godkänd. Vi hjälper er gärna med detta, exempelvis i Solna!

Norra Flytt AB
Flyttstädning Solna

Flyttstädning privatpersoner – Solna

De flesta kan naturligtvis städa själva men en flyttstädning är ett mycket tungt moment som ska skötas i samband med allt annat som måste tas om hand i samband med flytten samtidigt som städningen ska bli godkänd.

Vi på Norra Flytt AB i Solna hjälper er gärna även med denna bit så att ni istället kan fokusera på allt annat som måste tas om hand i samband med flytten. Det kostar inget att fråga oss om ett pris eller en offert. Med RUT-avdraget blir det mycket förmånligt då 50% av arbetskostnaden reduceras för städningen precis som för en mängd andra hushållsnära tjänster. Även hjälp med flytten ingår i avdraget som ombesörjs via Skatteverket.

Fyll gärna i ett av våra formulär så tar vi fram ett fördelaktigt pris för er flyttstädning i Solna eller på annan ort. Alternativt så ringer ni oss så hjälper vi er att ta fram ett upplägg med rätt pris.

En flyttstädning med oss betyder att vi rengör allt som behöver rengöras så att städningen blir godkänd. Nedan räknar vi upp några av de moment som ingår:

* Alla rum rengörs och skåp torkas ur
* Golv dammsugs av och torkas
* Fönsterputs ute, inne samt mellan rutor
* Element rengörs samt även bakom
* Badrum städas inklusive golvbrunn
* Kök rengörs inklusive spis, lådor och skåp
* Och så vidare tills städningen är godkänd

Välkommen att kontakta oss på det sätt ni finner enklast och smidigast. Vi hjälper er i Solna eller annan aktuell ort.

Flyttstädning företag och offentliga aktörer

Ofta hjälper vi även företag och offentliga aktörer som kommuner och regioner med flyttstädningen. Välkommen att kontakta oss om ni har ett behov av en flyttstädning i exempelvis Solna om ni eventuellt ska flytta till en annan verksamhetslokal. Vi hjälper er även med andra insatser i samband med flytten om det skulle vara aktuellt.

Bra priser och hög kvalitet erbjuds!

Priset är naturligtvis viktigt men vi lämnar även garanti på städningen vilket garanterar att ni kommer att bli helt nöjd med resultatet. Välkommen att redan nu kontakta oss för ett förslag.

Norra Flytt AB
Flyttstädning Solna