Pris direkt

reco

Flyttfirma Bromma

En seriös flyttfirma i Bromma

Flyttservice till företag och privatpersoner

Även kommuner och regioner

Bohagsflytt, företagsflytt, transporter etc.

Betyg Reco.se – 4.5/5 – 350 riktiga omdömen

Tjänster
Kontakt

Vår strävan är alltid att våra kunder är 100 % nöjda – då är vi också nöjda

Välkommen till flyttfirman Norra Flytt AB i Bromma

Vår flyttfirma i Bromma hjälper er med allt som har med flytten att göra samt närliggande tjänster så som rengöring efter flytt och magasinering. Vi är behjälpliga även med andra tjänster så som röjning och bortforsling till tipp eller återvinning, demontering, packning av bohag och inventarier, bohagsflytt, montering, magasinering, transporter, bärhjälp etc.

Vi planerar uppdraget tillsammans med er så att inget ramlar mellan stolarna, vilket är viktigt för alla inblandades trivsel, det ska vara smidigt. Vi åtar oss alla storlekar av uppdrag, från en enkel möbel till en stor flytt med många ingående delmoment. Alla kunder är viktiga kunder oavsett storlek på uppdrag.

De som vill sköta större delen av flytten själva är ibland intresserade av att hyra flyttbil med chaufför vilket är ett mycket prisvärt sätt att flytta. Motsatsen till det är att vi i andra fall kommer med flera personal och flera flyttbilar. Vi är såklart öppna för alla förekommande flyttuppdrag i alla dess former.

Vi arbetar inte bara åt privatpersoner utan även åt företag, kommuner etc. och då kan det i så fall även handla om kontorsflytt, industriflytt, butiksflytt etc.

Har ni behov av tyngre transporter eller så kallade tungtransporter – som kassaskåp, att flytta piano, tunga möbler eller skåp eller annan bärhjälp är vi så klart intresserade även av det.

Om ni önskar en offert/prisuppgift så är ni hjärtligt välkomna att höra av er på det sätt som passar er. Det vanligaste är att använda ett av våra offertformulär för flytt/rengöring eller enbart för rengöring, men välj det sätt som passar er. Vanligt mejl eller att ni ringer går så klart också bra. Tycker ni att det är besvärligt så hjälper vi till!

Välkommen att kontakta oss på det sätt ni anser är bäst

Vi följer de riktlinjer som gäller för Covid-19

Norra Flytt AB
Flyttfirma Bromma


Ansvarsförsäkring


Kvalitetsgaranti


Trafiktillstånd

Det viktigaste för oss är att erbjuda bra service

Flyttvagn

Flyttfirma Bromma

Med vår flyttfirma i Bromma – Norra Flytt AB – kan ni förvänta er en seriös, ansvarsfull och smidig flytthjälp genom hela flyttuppdraget eller vad det nu kan handla om för tjänst. Vi är intresserade av uppdrag i hela regionen men även i övriga landet och utanför vårt land.

Fråga oss gärna om pris/offert om ni behöver hjälp med något inom flytt samt närliggande tjänster direkt här på vår hemsida.

Fakta om Bromma

Bromma med runt 80000 invånare är en förort till vår stora metropol – riktning västerut.

När det gäller historia så är en tidig byggnad Bromma kyrka som byggdes under 1100-talet och som räknas till en av de äldsta byggnaderna i huvudstaden. Det finns dock bevis på tidigare aktivitet i Bromma då en hel del arkeologiska fynd har gjorts i området där ett av de äldsta fynden är en holkyxa från bronsåldern.

Bland sevärdheter kan nämnas Ulvsunda slott, Stora Ängby slott, Åkeshovs slott, Södra Ängby med sina funktionalistiska villor, Bromma flygplats, Grimsta naturreservat och Judarskogens naturreservat.

Några kända personer från orten eller som bott på orten är exempelvis Per Albin Hansson, Tage Erlander, E-Type, Patrick Ekwall, Christer Fuglesang, Erik Haag, Martina Haag, Jonas Hallberg, David Hellenius, Lennart Hjulström, Alva Myrdal, Gunnar Myrdal, Renée Nyberg, Alexandra Rapaport, Malou von Sivers, Mats Sundin, Michael B. Tretow och Caroline af Ugglas.

Invånare
Ca. 80 000

Köpcentrum

Restauranger
100-150

Vi hoppas att ni känner ett förtroende för oss och vill kontakta oss om ni har ett behov av olika flyttjänster.

Visst kan det vara svårt att ibland hitta rätt företag när behov uppstår så kolla gärna in våra goda betyg från Reco.se nedan eller på startsidan, det hoppas vi övertygar er att välja oss. För oss är det självklart att hela tiden göra vårt bästa och få nöjda kunder då det i förlängning genererar mer kunder. Nöjda kunder skriver goda omdömen om oss vilket är till hjälp för oss att få mer kunder då det blir ett kvitto på att vi sköter om våra uppdrag på bästa sätt.

Naturligtvis har vi trafiktillstånd och försäkringar för er trygghet om olyckan mot förmodan skulle vara framme.

Har ni ett behov så är ni hjärtligt välkomna att kontakta oss. Fyll gärna i vårt offertformulär för flytt/rengöring eller bara för rengöring. Tycker ni det är krångligt kan ni gärna skicka ett vanligt mejl eller ringa oss så hjälper vi er till en förmånlig offert med RUT-avdrag.

Nedan anger vi några punkter som förhoppningsvis gör valet enklare för er när ni nu eventuellt undersöker olika flyttfirmor.

  • Ansvarsförsäkring som gör att du kompenseras fullt ut om olyckan skulle vara framme
  • 4.5/5 i betyg via Reco.se (fördelat på 350 uppriktiga kundomdömen)
  • Prisvärda
  • Kvalitetsgaranti
  • Fria offerter

Välkommen till flyttfirman Norra Flytt AB
Flyttfirma Bromma

Aktuellt

Nu kan du chatta med oss på Norra Flytt

Nu kan du chatta med oss på Norra Flytt

Läs mer »
Vi erbjuder allt inom flytt inom hela storstadsregionen

Vi erbjuder allt inom flytt inom hela storstadsregionen

Läs mer »
Många utmärkta recensioner via Reco.se

Många utmärkta recensioner via Reco.se

Läs mer »