Pris direkt

Flyttstädning Norrtälje

Med bra priser, kvalitet och service

Det sista som ska göras i samband med flytten i exempelvis Norrtälje är oftast flyttstädningen som kan vara ett kämpigt moment innan allt är städat och klart. Ofta är det även stressigt då många gör den själva utanför ordinarie arbetstid.

Idag med det förmånliga RUT-avdraget är det ett bra alternativ att fundera över om någon ska anlitas för städningen då både städningen och flytten ska färdigställas under några dagar. Kontakta oss på Norra Flytt AB för en offert, vi lämnar bra priser och håller hög standard.

Begär offert

Vi ser till att städningen blir godkänd – välkommen att kontakta oss!

Norra Flytt AB
Flyttstädning Norrtälje

Flyttstädning för privatpersoner – Norrtälje

Naturligtvis kan de allra flesta klara av en flyttstädning själva men det är ett tungt moment innan allt är klart. Den ska oftast göras i samband med allt annat som måste tas om hand innan flytten är helt avklarad. Den gamla bostaden ska tömmas och i den nya ska allt ställas i ordning. Allt detta kan bli för mycket för de flesta av oss. Skulle det sedan bli någon anmärkning så ska det ordnas skyndsamt vilket kanske betyder att ni måste ta ledigt från arbetet för att hinna med.

Låt oss på Norra Flytt AB hjälpa er med flyttstädningen i Norrtälje och/eller andra tjänster för att underlätta för er. Ni kommer då att få det lugnare under själva flyttprocessen så att byte av bostad blir en behaglig upplevelse istället för en stressfylld upplevelse. Kontakta oss gärna för en offert, det är inget som medför någon förbindelse eller kostnad.

Dagens RUT-avdrag som vi administrerar via Skatteverket medför en reducering av olika flyttjänster, där flyttstädningen ingår, med ungefär 50%.

Välkommen att kontakta oss på enklaste sätt för er flyttstädning i Norrtälje med omnejd. Ni kan välja mellan offertformulär, vanligt mejl, chatt eller om ni hellre vill ringa oss – vi hjälper er.

När ni anlitar oss för städningen i Norrtälje kan ni lugnt räkna med att den kommer att bli godkänd. Här nedan listar vi upp några av alla de moment som ska göras innan allt är klappat och klart.

* Alla rum städas ur
* Alla skåp dammsugs och torkas ur
* Alla golv dammsugs och torkas av
* Alla fönster putsas på samtliga sidor
* Alla element rengörs, även bakom
* Badrum och WC städas inklusive golvbrunn
* Köket städas – även spis, lådor och skåp

Och så vidare tills hela städningen är klar.

Hjärtligt välkommen till oss!

Norra Flytt AB
Flyttstädning Norrtälje

Flyttstädning för företag och kommuner samt andra offentliga aktörer

Vi hjälper alla med städningen i samband med flytt vilket betyder att vi kan hjälpa exempelvis ert företag om det skulle vara aktuellt. Har ni några andra behov i samband med er flytt så hjälper vi er gärna även med det.

Varmt välkommen om ni ska flytta ifrån er lokal, er butik eller ert kontor. Vi hjälper er gärna med er flyttstädning i Norrtälje med omnejd.

Norra Flytt AB har ett högt servicetänk och kvalitetsgaranti. Vi vill alltid att våra kunder ska vara helt nöjda med oss. Vi erbjuder även bra priser på alla våra jobb.

Vi garanterar att städningen kommer att utföras på bästa sätt och den kommer även att bli godkänd så att överlämnandet blir till allas belåtenhet.

Varmt välkommen att kontakta oss för en offert, ett förslag eller om ni bara har en fråga.

Norra Flytt AB
Flyttstädning Norrtälje