Pris direkt

reco

Flyttfirma Gustavsberg

Bra priser och hög kvalitet

Alla förekommande flyttjänster

Flytt av bohag, transporter etc.

50% RUT-avdrag vid flytthjälp

Reco.se – 4.5/5 – 336 omdömen

Tjänster
Kontakt

Helnöjda kunder är vårt motto

Flyttfirman Norra Flytt AB i Gustavsberg

Vi som driver Norra Flytt AB hälsar er välkommen till vår flyttfirma i Gustavsberg. Vad ni än önskar inom flytt och transport kan vi erbjuda er. Bohagsflytt, företagsflytt, transporter av olika slag och så vidare. Geografiskt har vi inga begränsningar utan vi hjälper er oavsett avstånd.

Även om vi mest har privatpersoner som kunder är en stor del av våra uppdrag åt företag, kommuner och regioner, föreningar, organisationer och så vidare. Som flyttfirma är vi sedan flera år etablerade i huvudstadsregionen och har utfört ett stort antal flyttar av olika slag.

Alla flyttar är intressanta oavsett om det betyder en liten eller en stor flytt. En liten flytt kan då bestå av att vi exempelvis transporterar en stor säng som kan vara krånglig att hantera. En stor flytt kan då handla om att vi hjälper till med allt som ni vill ha hjälp med från demontering och sortering till montering på er nya adress.

Den stora flytten kan då innefatta att vi kommer dagen innan för att hjälpa till med att plocka ner hyllor, tavlor, gardiner, lampor etc. Därefter packar vi ner allt i riktiga flyttlådor som är lätta att hantera. Därefter ska allt bäras ut till flyttbilen och där lastas in på ett bra sätt så att lasten ligger still under själva transporten. På nästa adress bär vi in allt och monterar och ställer i ordning enligt era önskemål. Detta var lite exempel på vad som kan ingå och ni bestämmer så klart själva omfattningen av det ni önskar hjälp med.

Ta gärna del av våra fina omdömen via Reco, Offerta eller Servicefinder där våra omdömen garanterar er en seriös och trygg flytt. Vi vet hur en flytt ska planeras och utföras så att inga onödiga och tråkiga händelser i form av skador inträffar.

Vår flyttbil är hel och ren när vi kommer till er och rätt antal flyttkarlar medföljer enligt den omfattning som vi planerat in. Vid inpackning på bilen är vi försiktiga och använder de hjälpmedel som är brukligt vid en flytt så som skyddsplaster, täcken, filtar och spännband – allt för att undvika skador.

Även om vi är mycket försiktiga så kan ju en skada trots det inträffa men i sådana sällsynta fall ersätter vi eller vårt försäkringsbolag er. För ytterligare trygghet så vill även framföra att vi har perfekt koll på alla de dokument som krävs för att driva flyttverksamhet. Exempel på det är då yrkestrafiktillstånd och nödvändiga försäkringar.

Kanske vill ni sköta större delen av flytten själv i så fall går det bra att hyra en av våra flyttbilar samt chaufför. Detta kan vara ett bra alternativ för de som har vänner och släktingar som kan hjälpa till att bära. Med dagens RUT-avdrag är dock kostnaden för en flytt ganska överkomlig för de flesta då avdraget reducerar kostnaden med ungefär 50% – vi hjälper till med avdraget.

Har ni några funderingar så är det bara att kontakta oss så hjälper vi er att reda ut frågeställningar. Kontakta oss gärna via mejl, telefon, kontaktformulär här på hemsidan, chatt eller offertformulär. Det finns två olika offertformulär – ett för flytt/rengöring samt ett för enbart rengöring. Försök då gärna att vara noggrann med era uppgifter så att missförstånd undviks så gott det går. Är det något problem så hjälper vi naturligtvis till.

Välkommen att kontakta oss oavsett vad ni undrar över!

Norra Flytt AB
Flyttfirma Gustavsberg

Som alla andra ansvarstagande flyttfirmor i Gustavsberg följer vi alla rekommendationer som myndigheter meddelar angående Covid-19.


Ansvarsförsäkring


Kvalitetsgaranti


Trafiktillstånd

Som seriös flyttfirma i Gustavsberg erbjuder vi er en bra flyttservice

Flyttvagn

Flyttfirma Gustavsberg

Som trygg och seriös flyttfirma i Gustavsberg erbjuder vi alla tjänster inom flytt samt närliggande tjänster. Geografiskt arbetar vi dock över hela landet även om vårt huvudfokus av naturliga skäl är i huvudstadsregionen. Alla uppdrag inom flytt eller transport är spännande och vi välkomnar er om ni undrar över något.

Välkommen till oss på flyttfirman Norra Flytt!

Fakta om Gustavsberg

Gustavsberg är en tätort som är belägen riktning österut från vår huvudstad med ett avstånd om drygt 2 mil. Antalet invånare är drygt 24000 personer och i hela kommunen bor det ungefär 45000 personer.

Orten har varit bebodd sedan sen vikingatid eller tidig medeltid då ett flertal gårdar anlades i området. Ett tegelbruk anlades under 1600-talet som benämndes Gustafsberg som senare under 1800-talet utvecklades till en numera mycket känd porslinsfabrik som tillverkade hushållsporslin och sanitetsporslin.

Med tiden tynade Gustavsberg som brukssamhälle bort när produktionen minskade för att helt försvinna under 2000-talet då fabriken lades ned. Istället har bostäder, kontor, butiker, restauranger och en galleria tillkommit.
Gustavsberg har under de senaste tio åren utvecklats och en stor inflyttning har skett. Nya bostäder har tillkommit och näringslivet har utvecklats.

Kända personer från orten är exempelvis författarna Susanna Alakoski och Börge Hellström, ishockeyspelaren Jan Huokko, syskonen Pernilla Wahlgren, Linus Ahlgren och Niclas Wahlgren.

Vi är glada att ni hittat hit till vår hemsida och vi hoppas att ni här hittar det ni eftersöker – en seriös och effektiv flyttfirma i Gustavsberg.

Invånare
Ca. 24400

Köpcentrum

Restauranger
15-25

Vi arbetar mycket hårt med att alla kunder ska vara nöjda vilket ger goda kundomdömen och därmed förtroende. Ta gärna del av våra fina omdömen via exempelvis Reco.se där vi har 4,5/5,0 från 336 olika personer. Fina omdömen finns även att ta del av via Offerta och Servicefinder.

När ni anlitar oss för exempelvis flytthjälp så räkna med en god service och en smärtfri flytt. När vi hanterar ert bohag eller era inventarier så tar vi hand om allt på bästa sätt och som mål har vi alltid en ypperlig service.

Här nedan en liten kort sammanställning som vi hoppas gör valet enklare om ni nu ska välja en flyttfirma.

  • Norra Flytt AB är en seriös flyttfirma
  • Alla dokument som exempelvis trafiktillstånd
  • Kvalitetsgaranti
  • Försäkringar som krävs
  • Goda vitsord via Reco.se 4.5/5 – (baserat på 336 riktiga recensioner)

Känn er varmt välkommen!

Norra Flytt AB
Flyttfirma Gustavsberg

Aktuellt

Nu kan du chatta med oss på Norra Flytt

Nu kan du chatta med oss på Norra Flytt

Läs mer »
Vi erbjuder allt inom flytt inom hela storstadsregionen

Vi erbjuder allt inom flytt inom hela storstadsregionen

Läs mer »
Många utmärkta recensioner via Reco.se

Många utmärkta recensioner via Reco.se

Läs mer »