Pris direkt

reco

Flyttfirma Haninge

En etablerad flyttfirma

Bohagsflytt, bud, transporter etc.

Alla tjänster inom flytt

RUT-avdraget är 50%

Reco.se – 4.5/5 – 343 omdömen

Tjänster
Kontakt

Nöjda kunder är hela tiden vårt mål

Välkommen till flyttfirman Norra Flytt AB i Haninge

Som er flyttfirma i Haninge erbjuder vi alla tjänster inom flytt åt alla som bor eller verkar i området. Vi är även behjälpliga utanför regionen och är öppna för alla uppdrag inom vårt land. Ibland kör vi även långsträckor utanför landet.

Önskar ni en etablerad firma inom flytt, utan krångel, som också efter flera års verksamhet är experter inom branschen är ni hjärtligt välkomna att anlita oss. Vi har mycket goda omdömen vilket borgar för en god service. Här på hemsidan finns betygen från Reco.se angivna och på vår sida på Offerta och Servicefinder finns också en mängd goda omdömen – trygghet med andra ord.

Oavsett vad ni har för önskningar och behov så kan vi lova att vi kan lösa dem. Vi åtar oss uppdrag åt alla olika beställare så som privatpersoner, kommuner, företag, föreningar och så vidare – alla är hjärtligt välkomna till oss.

Olika tjänster som vi erbjuder kan vara att vi hjälper er att plocka i ordning och sortera inför flytten, köra bort det som inte ska sparas, packa ner tallrikar, porslin och bestick i flyttkartonger och flyttlådor, rengöring efter flytten, bärhjälp, transporter till olika ställen om det är aktuellt, med mera tjänster. Behöver ni hjälp med att förvara vissa saker under en tid så kan vi ordna det också.

När dagen kommer för flytt så anländer vi med en eller flera bilar beroende på omfattningen och naturligtvis har vi också det antal personal som krävs för uppdraget. Vi packar på ett sådant sätt med filtar och täcken att vi minimerar risken för olika skador. Täcken, filtar och bilar är rena innan vi kommer för att undvika fläckar. Innan vi kommer inför själva flytten har vi även planerat dagen tillsammans så att alla vet vad som gäller.

För er trygghet har vi naturligtvis, som andra seriösa flyttfirmor, alla dokument i ordning för att kunna driva flyttfirma vilka då exempelvis är trafiktillstånd och försäkringar.

En variant som ibland kan vara aktuell och som vi gärna ställer upp med är att ni via oss har möjligheten att hyra en av våra flyttbilar med chaufför om ni känner att ni själva vill bära allt samt packa flyttbilen. En bra variant för de som önskar en lägre budget för flytten.

Vi är öppna för alla typer av upplägg!

Har ni frågor eller funderingar så är ni välkomna att kontakta oss via telefon, chatt eller mejl. Vill ni hellre direkt fylla i ett offertformulär så finns den möjligheten. Försök då att vara så noga som möjligt med era uppgifter för att undvika missförstånd. Olika formulär finns under offert här på hemsidan men det finns även ett enklare formulär i sidfoten för kontakt. Tänk på att dagens RUT-avdrag är mycket förmånligt då 50% av arbetskostnaden för flytt och hushållsnära tjänster dras bort.

Välkommen att kontakta oss för ett pris eller ett samtal

Vi följer de anvisningar som gäller för Corona från olika myndigheter

Norra Flytt AB
Flyttfirma Haninge


Ansvarsförsäkring


Kvalitetsgaranti


Trafiktillstånd

Nöjda kunder ger mer nöjda kunder och grunden för det är att hela tiden erbjuda bra service

Flyttvagn

Flyttfirma Haninge

Som seriös och trygg firma inom flytthjälp försäkrar vi er en god flyttservice vilket hela tiden är vår målsättning. Vi erbjuder även våra tjänster utan för Haninge och är öppna för all typer av uppdrag, stora som små – vi är flexibla.

Välkommen att kontakta oss för en diskussion om era unika behov och önskemål.

Fakta om Haninge

Haninge kommun ligger söder om vår huvudstad med ett avstånd om ungefär 2 mil. Kommunen ligger vackert belägen i den södra delen av skärgården. Befolkningen har sedan början av 70-talet nästan fördubblats och uppgår idag till ungefär 94000 personer.

Det finns i Haninge kommun en mängd olika öar och insjöar, flera naturreservat samt en nationalpark med många olika leder för den som är intresserad av att vandra i orörd natur. Det finns i området goda kommunikationer via riksväg, länsvägar och pendeltåg.

För den kulturintresserade finns det mycket att se som gravfält och fornlämningar, kulturhus, bibliotek med hembygdsrum, utställningar, Anders Franzéns sjöbod, museum, Morarnas gård med mera. Möjligheten till utbildning är god med flera gymnasieskolor i området samt med närheten till huvudstadens olika lärosäten.

Personer med koppling till Haninge är exempelvis ishockeyspelarna Maria Larsson, Erik Ullman, Max Lindholm och Kristian Huselius, Lottie Knutson, TV-personligheten Bosse Larsson, sångaren Kenny Leckremo, skådespelaren Emma Molin, musikern Pontus Norgren, musikern och skådespelaren Adam Pålsson och sångaren Eddie Razaz.

Invånare
Ca. 94000

Köpcentrum

Restauranger
50-60

Nu när ni läst lite om oss här på vår hemsida, vilket vi är tacksamma för, så hoppas vi att ni funnit det ni letar efter – en seriös flyttfirma i Haninge kommun.

Förtroende är för oss viktigt och vi arbetar hårt med att vårda vårt goda rykte som en seriös flyttfirma. Våra goda betyg, som vi är mycket stolta över, är ett kvitto på att vi sköter våra uppdrag på bästa sätt. Omdömen via Reco, Offerta och Servicefinder är ett kvitto på att vi sköter vår verksamhet.

Med oss kan ni förvänta er en effektiv, seriös och smidig flytt – vi tar väl hand om era ägodelar. Nedan en liten sammanställning som förhoppningsvis leder till att ni vill anlita vår firma.

  • Prisvärd flyttfirma i Haninge
  • Trafiktillstånd och försäkringar
  • Garanti avseende kvalitet
  • Fria offerter
  • Mycket goda omdömen via Reco.se 4.5/5 – (fördelat på 343 uppriktiga omdömen)

Välkommen till Norra Flytt AB
Flyttfirma Haninge

Aktuellt

Nu kan du chatta med oss på Norra Flytt

Nu kan du chatta med oss på Norra Flytt

Läs mer »
Vi erbjuder allt inom flytt inom hela storstadsregionen

Vi erbjuder allt inom flytt inom hela storstadsregionen

Läs mer »
Många utmärkta recensioner via Reco.se

Många utmärkta recensioner via Reco.se

Läs mer »