Pris direkt

Flyttstädning Sollentuna

Vi erbjuder kvalitetsgaranti, bra priser och bra service

Norra Flytt erbjuder även flyttstädning i Sollentuna vilket idag år 2022 är mycket förmånligt med tanke på RUT-avdraget som ombesörjs av Skatteverket. Det betyder att arbetskostnaden reduceras med 50% vilket även gäller för andra flyttjänster.

Alla som flyttat vet att flyttstädningen kan vara betungande och kräver mycket energi innan allt är klart. Exempelvis ska köket med spisen och badrummet med golvbrunnen rengöras och så vidare. Låt oss hjälpa er med dessa och de andra tunga momenten så att ni istället kan ta det lite lugnare. Det är ju även en mängd andra saker som ska ordnas med i samband med flytten som ofta sker under några mycket intensiva dagar.

Vi på Norra Flytt AB i Sollentuna erbjuder alltid bra priser och naturligtvis erbjuder vi alltid garanti på våra uppdrag – trygghet för er. Samtidigt har vi naturligtvis de försäkringar som krävs.

Begär offert

Vi hjälper er med flyttstädningen i Sollentuna eller vart ni än önskar!

Flyttstädning privatpersoner

Naturligtvis kan de flesta städa och flyttstädning är inget undantag men det krävs en hel del energi innan allt är klart och godkänt. Sedan är ju denna städning ett av alla andra moment som ska göras innan hela flytten är avklarad. Det kan bli väldigt tungt för många, speciellt om allt ska skötas på fritiden utanför arbetstiden.

Skulle städningen inte bli godkänd så kan det bli väldigt stressigt om nästa person eller familj ska flytta in. Vi underlättar gärna för er genom att vi ombesörjer städningen så att den bli klar och godkänd i tid.

Om ni är intresserad av en prisuppgift eller en offert medför det naturligtvis ingen kostnad eller förbindelse. Med RUT-avdraget blir det en reducering av kostnaden för arbetet med ungefär 50% vilket är förmånligt. Samma reducering gäller även för flera andra tjänster inom flytt.

Välkommen att fylla i ett av våra formulär, skicka ett mejl, chatta med oss eller ring oss så tar vi fram ett bra pris för er flyttstädning i Sollentuna.

När ni anlitar oss för flyttstädningen i Sollentuna, eller på annan ort, kan ni räkna med att den kommer att bli godkänd vid överlämnandet – vi rengör och städar på bästa sätt. Här nedan listar vi några av alla de delmoment som ingår:

* Samtliga rum städas och rengörs
* Samtliga skåp städas ur
* Samtliga golv dammsugs och våttorkas
* Alla fönster putsas på samtliga sidor
* Alla element rengörs, även bakom
* Badrum/WC rengörs, även golvbrunnen
* Köket rengörs inklusive skåp, spis och lådor
* Och så löper det på tills allt är klart

Varmt välkommen att kontakta oss om ni undrar över något eller om ni önskar ett pris/offert.

Flyttstädning företag, kommuner och andra offentliga aktörer

Regelbundet hjälper vi även företag och kommuner med städningen i samband med en flytt. Tveka inte att kontakta oss om ni har ett behov i exempelvis Sollentuna eller på annan ort, vi är flexibla och kan åta oss uppdrag även längre bort.

Finns ett behov av andra tjänster så ställer vi gärna upp om det skulle vara aktuellt.

Vi erbjuder hög service, bra kvalitet till rimliga priser!

Naturligtvis är priset av betydelse men resultatet är självklart också viktigt. Då vi lämnar garanti på våra jobb kan ni känna er trygg med oss. Vi har även alla de försäkringar som krävs om något oförutsett skulle inträffa. Vi garanterar att ni kommer att bli nöjd med oss och insatsen.

Känn er välkommen att kontakta oss oavsett vad ni önskar hjälp – vi hjälper er gärna!

Norra Flytt AB
Flyttstädning Sollentuna