Pris direkt

reco

Flyttfirma Östermalm

Alla flyttjänster

En etablerad Flyttfirma

Transporter, bohagsflytt, bud etc.

50% RUT-avdrag på flytt

Reco.se – 4.5/5 – 316 omdömen

Tjänster
Kontakt

Vårt mål är att alla kunder ska vara nöjda

Välkommen till flyttfirman Norra Flytt AB på Östermalm

Vår flyttfirma på Östermalm är behjälplig med allt ni önskar inom flytt. Har ni ett behov av att flytta en längre sträcka så är det inget problem då vi ofta kör inom hela vårt land samt ibland även utanför landet.

Våra kunder består av privatpersoner, offentliga beställare, företag, organisationer och föreningar – vi erbjuder vår flyttservice åt alla.

Vi erbjuder er en flyttfirma med goda omdömen via Reco, Servicefinder och Offerta vilka är en bekräftelse på att ni kan känna er trygga och lugna när vi tar hand om era möbler eller era inventarier. Efter lång tid i flyttbranschen vet vi vad som krävs för att ett uppdrag ska flyta på och bli bra – vi kan detta med flytt. Vi kan lova er att vi uppfyller era speciella behov av flytthjälp på bästa sätt och vad ni än önskar hjälp med så löser vi gärna det.

Vi erbjuder er hjälp med allt som har med flytten att göra. Vill ni kanske bara ha hjälp med det som är betungande och jobbigt att bära så anpassar vi oss efter era önskemål – ni är vår chef och ni bestämmer så klart.

Exempel på ett stort upplägg med många moment kan vara att vi innan flytt kommer till er och hjälper er att röja undan det som inte ska med till det nya stället och köra det till återvinning, tipp, second hand eller annat ställe. Vidare kan vi hjälpa er med att plocka ner gardiner, gardinstänger, lampor, hyllor, tallrikar, glas och så vidare i flyttkartonger eller flyttlådor. Vid en liten flytt kanske ni bara vill ha hjälp med att flytta exempelvis ett piano eller något annat tungt och otympligt.

När flyttdagen kommer så anländer vi med en ren och snygg flyttbil och det antal personal som krävs för uppdraget enligt era anvisningar angående omfattningen. Vi bär ner allt till flyttbilen och packar på ett säkert och bra sätt med rena filtar och täcken för att undvika repor och fläckar. Ni kan vidare vara lugna med att vi har alla de tillstånd och försäkringar som krävs för en verksamhet inom flyttbranschen, vilket alla seriösa flyttfirmor har.

Skulle ni vilja sköta flytten själva så finns möjligheten att hyra en av våra bilar med chaufför vilket är ett bra alternativ för de som vill ha en lägre kostnad för flytten. Tänk dock på att RUT-avdraget idag är förmånligt då 50% av arbetskostnaden för flytten försvinner med avdraget.

Ni bestämmer upplägg!

Är det något ni funderar över och vill fråga oss är ni välkomna via telefon, chatt eller ett mejl – vi svarar på era frågor. Ni har även möjlighet att direkt skicka iväg en offertförfrågan eller ett meddelande via vårt kontaktformulär längst ner här på hemsidan.

När det gäller offerformulären så finns det två olika – ett för flytt/rengöring och ett för bara rengöringen i samband med flytten. Det är bra om ni är så noga som möjligt med alla uppgifter för att minimera risken för missförstånd angående uppdragets omfattning.

Ni är välkommen att kontakta oss på det sätt ni önskar

Vår firma följer noga alla de råd och anvisningar som gäller för Covid-19 från regering och myndigheter.

Norra Flytt AB
Flyttfirma Östermalm


Ansvarsförsäkring


Kvalitetsgaranti


Trafiktillstånd

Vi som flyttfirma erbjuder alltid bra service

Flyttvagn

Flyttfirma Östermalm

Som flyttfirma på Östermalm erbjuder vi er en ypperligt god service inom flytt och angränsande tjänster. Vi erbjuder våra flyttjänster inte bara på Östermalm utan i hela regionen samt även utanför. Alla uppdrag är av intresse för oss.

Ni är välkommen att kontakta oss för ett kravlöst samtal om era behov.

Fakta om Östermalm

Östermalm är en stadsdel i vår huvudstads innersta område riktning nordost från kungliga slottet och Gamla Stan. Stadsdelen är starkt associerad med förnäma bostadskvarter. Tidigare benämndes området Ladugårdslandet men i slutet av 1800-talet ändrades namnet till Östermalm.

Några kända platser och gator i området är Valhallavägen, Gärdet, Narvavägen, Strandvägen, Historiska museet och Dramaten.

Några kända personer som bor i området är tidigare statsministern Carl Bildt, skådespelaren och sångaren Jan Malmsjö, skådespelaren Marie Göranzon, tidigare politikern Ulf Adelsohn och finansmannen Fredrik Gottlieb.

Vi är glada att ni besöker vår hemsida och hoppas att ni finner det ni eftersöker – en flyttfirma på Östermalm som är seriös.

Vi förstår att ni är noga med att känna förtroende för de ni anlitar och vi arbetar hårt med den biten. Kvitto på det finns att se bland våra mycket goda omdömen som presenteras här på hemsidan via Reco.se där medelbetyget ligger på 4,5/5.

Invånare
Ca. 37000

Köpcentrum

Restauranger
70-80

Om ni Googlar vårt namn kommer ni även att hitta goda omdömen via Servicefinder och Offerta. Vi ser dessa goda betyg som ett kvitta på att vi gör rätt – att vi sköter vår flyttfirma på bästa sätt.

Om ni anlitar oss kan ni lita på att ni får en god service och en angenäm flytt. Vi tar hand om era ägodelar på bästa sätt, precis som vi tar hand om våra egna.

Här nedan finns en liten kort sammanställning som vi hoppas gör ert val lättare nu när ni har ett behov av de tjänster som vi erbjuder.

Vi hoppas att ni vill välja oss.

  • En firma som är prismedveten
  • Alla tillstånd finns för verksamheten
  • Kvalitet och garanti
  • Försäkringar
  • Goda omdömen via Reco.se 4.5/5 – (fördelat på 316 riktiga kundbetyg)

Välkommen till Norra Flytt AB
Flyttfirma Östermalm

Aktuellt

Nu kan du chatta med oss på Norra Flytt

Nu kan du chatta med oss på Norra Flytt

Läs mer »
Vi erbjuder allt inom flytt inom hela storstadsregionen

Vi erbjuder allt inom flytt inom hela storstadsregionen

Läs mer »
Många utmärkta recensioner via Reco.se

Många utmärkta recensioner via Reco.se

Läs mer »