Pris direkt

Flyttstädning Sigtuna

Kvalitetsgaranti, rimliga priser och bra service i Sigtuna

Den sista delen av en flytt är flyttstädningen som ska utföras under bråda dagar när allt annat ska ordnas med som att lämna det gamla boendet och installera sig i det nya. Detta kan för många bli mycket betungande, energikrävande och samtidigt stressigt, speciellt om alla dessa moment ska ske ungefär samtidigt. Ska det även utföras parallellt med det dagliga arbetet så är det extra betungande.

Därefter ska städningen inspekteras och bli godkänd vilket inte alltid blir fallet. Blir inte städningen godkänd så kan det bli krångligt om det är kort tid innan nästa hyresgäst ska flytta in.

Låt oss på Norra Flytt AB hjälpa er med flyttstädningen i Sigtuna så att ni istället kan ta det lite lugnare. Med dagens RUT-avdrag är det mycket förmånligt och överkomligt för de flesta att anlita någon firma för flyttstädningen. Samma sak gäller för de flesta andra tjänster inom flytt. Arbetskostnaden minskas med 50% tack vare avdraget via Skatteverket.

Ni är välkommen att fråga oss om ett pris/offert via offertformulär, mejl, chatt eller om ni hellre kanske vill ringa oss.

Begär offert

Låt oss hjälpa er med flyttstädningen i Sigtuna – vi garanterar att den blir godkänd!

Norra Flytt AB
Flyttstädning Sigtuna

Vi hjälper naturligtvis inte bara privatpersoner utan även offentliga beställare eller företag som ska flytta till exempelvis en ny lokal, ett nytt kontor eller en ny butik i Sigtuna. När ni anlitar oss kan ni vara säkra på att städningen blir godkänd så att alla blir nöjda och glada.

Även om vi oftast flyttstädar i området runt vår huvudstad så är vi inte främmande för att åka längre sträckor. Så oavsett om ni har ett behov i Sigtuna eller på någon annan ort så hjälper vi er.

De flesta klarar sannolikt av att städa själva men det är många moment som ska klaras av innan städningen är helt klar. Ofta är dock problemet att detta ska utföras på kvällar och helger utanför den ordinarie arbetstiden vilket kan var mycket tungt för de flesta.

Vi presenterar här en lista på några av de ingående momenten som en full flyttstädning består av.

* Alla rum städas
* Dammsuga och torka golven
* Puts av alla fönsterrutor samt mellan
* Torka ur alla skåp
* Köket inklusive lådor, skåp och spis
* Badrum inklusive golvbrunn rengörs
* Alla element rengörs
* Och så vidare tills hela städningen är klar

Varmt välkommen till oss om ni har en fråga, en fundering eller om ni önskar ett pris eller en offert!

Norra Flytt AB
Flyttstädning Sigtuna