Pris direkt

Flyttstädning Jakobsberg

Vi erbjuder naturligtvis kvalitetsgaranti och samtidigt rimliga priser

Flyttstädningen som är den sista pusselbiten innan flytten är klar kan vara ett mycket påfrestande och tungt moment innan allt är godkänt. Detta vet de flesta som någon gång utfört en flyttstädning. Så slit inte med allt detta i samband med flytten utan låt oss hjälpa er.

Idag är RUT-avdraget så pass förmånligt att det verkligen är motiverat att fråga oss om en offert. Ungefär 50% av kostnaden för arbetet reduceras via Skatteverket precis som alla andra tjänster inom flytt. Det betyder då att ni kan spara er energi till allt det andra som måste skötas om i samband med er flytt i Jakobsberg.

Vi på Norra Flytt AB erbjuder alltid rimliga priser på våra jobb och flyttstädningen är inget undantag samtidigt som vi har garanti. Denna tjänst erbjuder vi till alla så som företag, privatpersoner eller vem som än har ett behov av flyttstädning i Jakobsberg.

Begär offert

Vi hjälper er med flyttstädningen i Jakobsberg eller på annan aktuell ort!

Norra Flytt AB
Flyttstädning Jakobsberg

Det är en mängd olika delmoment som ska göras innan allt är klart med flytten. De allra flesta kanske klarar av att göra en flyttstädning men då det ofta ska göras på fritiden efter det att arbetsdagen är slut eller på helgen så är det ganska betungande som nämnts.

Kontakta oss gärna för ett prisförslag eller en offert på er flyttstädning i Jakobsberg eller någon annanstans, det innebär ingen kostnad att fråga oss. Ni kan i så fall använda ett av våra offertformulär, mejla oss, chatta med oss eller ringa till oss.

När vi flyttstädar så innebär det att vi rengör allt så att er städning blir godkänd vid överlämnandet av er bostad eller lokal. Här listar vi upp några moment som krävs innan jobbet är klart.

* Samtliga rum städas
* Fönster putsas, samtliga sidor samt mellan
* Alla skåp städas och torkas ur
* Golven i alla rum dammsugs och torkas av
* Alla element rengörs, även bakom
* Kök städas, inkl. lådor, skåp och spis
* Badrum städas ur, inkl. golvbrunnen
* Och så fortsätter det tills allt är godkänt

Varmt välkommen till oss om ni har en fråga, önskar hjälp eller ett pris!

Norra Flytt AB
Flyttstädning Jakobsberg