Pris direkt

Flyttstädning Kista

Alltid med bra priser och garanti

Flyttstädningen är ju den sista delen av en omfattande process med en flytt. Ofta kan energin vara på upphällningen när detta moment ska sättas igång om det krävs kvällar eller helger för de som jobbar på veckorna. Sedan ska ju städningen också bli godkänd vid överlämnandet och är den inte det så kan det bli väldigt kaotiskt vilket kanske medför att ni tvingas att ta ledigt från jobbet för att lösa uppgiften.

Överlåt istället detta moment till oss i Kista så kan ni pusta ut och fokusera på annat med själva flytten så som i ordningsställandet av den nya bostaden eller den nya lokalen.

Med dagens RUT-avdrag är det mycket förmånligt att anlita någon för flyttstädningen, precis som med alla andra tjänster inom flytt, då 50% av arbetskostnaden minskas via avdraget hos skatteverket.

Fråga oss gärna om en offert/pris, det kostar inget. Ni kan kontakta oss via offertformulär här på hemsidan, chatt, telefon eller vanligt mejl.

Begär offert

Vi hjälper er med flyttstädningen i Kista eller på någon annan ort!

Norra Flytt AB
Flyttstädning Kista

Vi åtar oss flyttstädning i Kista åt alla som önskar hjälp med bostaden, lokalen, butiken eller vad det än kan handla om. Vi ser till att städningen blir godkänd vid överlämnandet!

När det gäller avstånd så åtar vi oss uppdrag även utanför vårt huvudsakliga område som är runt vår huvudstad.

Innan flyttstädningen är helt klar är det en mängd olika delar att gå igenom. Visst klarar de allra flesta av att sköta detta själva men ska det göras på kvällar och helger utanför arbetstiden kan det som nämnts bli övermäktigt.

Här presenteras en lista på några av de moment som ingår i en fullständig flyttstädning.

* Städning av alla rum
* Puts av alla fönster, alla rutor samt mellan
* Skåp rengörs samt torkas ur
* Golv i rummen dammsugs/torkas
* Rengöring av element, även bakom
* Köket städas, alla lådor, skåp och spis
* Badrum rengörs, inklusive golvbrunn
* Och så vidare, allt ska vara godkänt

Hjärtligt välkommen till oss om ni har en fråga, önskar en offert/pris eller om ni funderar på något annat!

Norra Flytt AB
Flyttstädning Kista