Pris direkt

reco

Flyttfirma Kungsängen

Alla tjänster inom flytt

Kvalitet och rimliga priser

50% RUT-avdrag

Flytt av bohag och företag

Reco.se – 4.5/5 – 338 omdömen

Tjänster
Kontakt

Helnöjda kunder är vårt motto

Välkommen till flyttfirman Norra Flytt AB i Kungsängen

Norra Flytt AB är sedan flera år en etablerad flyttfirma i hela regionen kring vår huvudstad. Vi hjälper er gärna med flytten i Kungsängen eller om ni kanske ska flytta till eller från Kungsängen.

Då vi har en lång erfarenhet av flyttbranschen har vi utfört en mängd olika flyttar åt privatpersoner, företag, kommuner samt andra beställare. Oavsett om ni behöver hjälp med någon enstaka möbel eller en mycket stor flytt så är alla uppdrag naturligtvis av intresse.

Vi kan vid en stor flytt hjälpa er med att röja, sortera, packa, demontera, montera, bära, flytta och så vidare. Vid en liten flytt kanske det bara handlar om att vi hjälper er med det som är tungt och otympligt. Ni bestämmer exakt vad ni vill ha hjälp med.

Välkommen att ta del av våra omdömen som vi är mycket nöjda med. Via Reco.se som enbart har verifierade riktiga omdömen ligger vi runt ett snittbetyg om 4,5/5,0 från 338 olika kunder. Dessa betyg säkerställer att en flytt med oss kommer att fungera på ett ypperligt sätt.

Välkommen att kontakta oss om ni funderar på att anlita en flyttfirma i Kungsängen för er flytt. Ni kan kontakta oss på flera olika sätt som här via hemsidan eller om ni hellre vill ringa oss. Här på hemsidan finns olika formulär, mejladress samt en chatt som är bemannad.

Varmt välkommen till vår flyttfirma i Kungsängen!

Norra Flytt AB
Flyttfirma Kungsängen


Ansvarsförsäkring


Kvalitetsgaranti


Trafiktillstånd

Som seriös flyttfirma erbjuder vi en bra flyttservice

Flyttvagn

Vår flyttfirma i Kungsängen erbjuder en rimlig prisnivå, säkerhet och trygghet

Som alla seriösa flyttfirmor har vi naturligtvis koll på alla de dokument som krävs för att bedriva en seriös verksamhet inom flytthjälp. Exempel på dokument som krävs är trafiktillstånd och försäkringar som täcker om en skada mot förmodan skulle inträffa.

Via Skatteverket administrerar vi RUT-avdraget som idag är mycket förmånligt då 50% av arbetskostnaden för flytten reduceras. Ett mycket populärt avdrag som gör att många väljer att anlita en flyttfirma istället för att själva slita med flytten och kanske i värsta fall till och med skada sig om tunga möbler ska bäras.

Här nedan följer en liten lista som vi hoppas hjälper er i valet av flyttfirma om ni nu funderar över att anlita en firma för er flytt i Kungsängen.

  • Många goda omdömen via Reco.se 4.5/5
  • Alla omdömen är verifierade
  • Kvalitetsgaranti och trygghet
  • Alla försäkringar som krävs
  • Seriöst med trafiktillstånd

Vi hoppas att ni vill kontakta oss för en offert eller om ni kanske undrar över något, varmt välkommen!

Norra Flytt AB
Flyttfirma Kungsängen

Aktuellt

Nu kan du chatta med oss på Norra Flytt

Nu kan du chatta med oss på Norra Flytt

Läs mer »
Vi erbjuder allt inom flytt inom hela storstadsregionen

Vi erbjuder allt inom flytt inom hela storstadsregionen

Läs mer »
Många utmärkta recensioner via Reco.se

Många utmärkta recensioner via Reco.se

Läs mer »