Pris direkt

reco

Flyttfirma Gävle

Seriös flyttservice i Gävle

50% RUT på arbetet

Trafiktillstånd och försäkrat

Långa och korta transporter

Mycket goda kundomdömen

Tjänster
Kontakt

Att alla våra kunder är nöjda är vårt mål

Välkommen till flyttfirman Norra Flytt AB

Som flyttfirma i Gävle står vi gärna till tjänst när ni har behov av god flyttservice eller flytthjälp. Vi har inga begränsningar utan vi kan vara behjälpliga oavsett om ni är en privatperson, företagare, en representant för en offentlig förvaltning, en förening eller en organisation. Vi kan då erbjuda alla typer av tjänster som att flytta ett mindre bohag till större industriflyttar.

Olika tjänster som vi regelbundet åtar oss kan då vara hjälp med flytten, korta och längre transporter, tungtransporter, magasinering och förvaring, bärhjälp på ett bygge, rengöring i samband med flytt med mera tjänster.

Vår verksamhet är seriös och långsiktig, därför arbetar vi mycket hårt med att alla våra kunder ska känna sig nöjda. Det har då medfört mycket goda omdömen från kunder via Reco.se, Offerta och Servicefinder. Även om vi arbetar hårt med kvalitet och service för våra kunder kan ju missöden trots det inträffa i form av olyckor men då har vi försäkringar som täcker.

Andra missöden kan vara att det blir ett missförstånd angående uppdragets omfattning vilket betyder att det är mycket viktigt att försöka vara så noggrann som möjligt med alla olika parametrar som påverkar ett pris så att priset blir rätt – vi hjälper gärna till så att missförstånd undviks. Googla gärna vårt namn Norra Flytt AB och ta del av våra recensioner. Vi anser att alla som vill anlita en flyttfirma för flytten bör granska kundbetyg och omdömen för egen trygghet då det tyvärr finns en del oseriösa flyttfirmor.

Ett exempel på vad som kan ingå i en stor bohagsflytt: I god tid innan vi anländer till er med en eller flera flyttbilar så har vi tillsammans planerat flyttdagen. Bilarna vi använder är rena och städade för att undvika smuts och fläckar på möbler eller inventarier samtidigt som det minskar risken för repor. För att ytterligare skydda det vi hanterar så använder vi rena filtar, täcken och annat skydd. Om behov finns så hjälper vi till med att packa ner i flyttlådor/flyttkartonger, röja på vind och i källare, köra bort till tipp eller återvinning, förvara vissa saker eller hela bohaget en kortare eller längre tid, uppfräschning av hus eller trädgård om önskemål finns samt rengöring i samband med flytten – vi är öppna för alla olika typer av upplägg.

Om uppdraget är väldigt stort kan det hända att vi kommer någon dag innan om behov finns av att packa ner allt i kartonger som gardiner, tallrikar, böcker, pärmar, prydnadssaker och så vidare. När vi kommer fram till er nya adress kan vi samma dag eller någon dag senare hjälpa till med att packa upp och montera upp allt som behövs.

Vill ni exempelvis hyra en av våra flyttbilar med chaufför, ett bra lågbudgetalternativ, går det bra. Då finns möjligheten att sköta flytten själv tillsammans med vänner och familj till en lägre kostnad.

Om ni nu har frågor som ni vill ha besvarade innan ni bestämmer er om ni vill skicka en förfrågan till oss så är det bara att ni hör av er. Vi svarar gärna på frågor via telefon, mejl, chatt eller formulär i sidfoten. Vill ni hellre direkt skicka en förfrågan om pris samt flyttdag så går det naturligtvis bra. Här på hemsidan finns två olika formulär för offert, ett för flytt/rengöring och ett formulär om ni enbart vill ha hjälp med rengöringen.

Försök att vara så noga som det går när ni fyller i något av våra formulär för att undvika missförstånd. Tycker ni att det är krångligt så kan ni använda formuläret i sidfoten så kontaktar vi er istället för en komplettering av uppgifter.

Via Skatteverket har vi idag ett mycket förmånligt avdrag om 50% på arbete kopplat till flytt och hushållsnära tjänster. Det kan då vara aktuellt att anlita en firma för flytten för att spara energi eller för att minimera risken att skada sig själv då en flytt ofta är mycket betungande för de som är i stånd att flytta.

Varmt välkommen till oss på Norra Flytt AB

Covid-19: vi arbetar seriöst för att hålla en hög säkerhetsnivå enligt alla råd och anvisningar.

Norra Flytt AB
Flyttfirma Gävle


Ansvarsförsäkring


Kvalitetsgaranti


Trafiktillstånd

Vi har som mål att vid varje tillfälle erbjuda bra service

Flyttvagn

Flyttfirma Gävle

Som flyttfirma i Gävle samt i omkringliggande orter erbjuder vi en god flyttservice till alla som har ett behov. Finns det även önskemål om att flytta en längre sträcka så är det inga problem då vi regelbundet kör längre sträckor. Vi kan även vara behjälpliga utanför vårt land – vi hjälper er med flytten eller transporten.

Välkommen att kontakta oss om ni vill samtala om flytt eller vad det än kan röra sig om.

Kort om Gävle

Gävle är nummer 14 bland vårt lands tätorter med 78000 invånare inom tätorten samt 103000 invånare inom hela kommunen.

Orten är känd för bland annat hockeylaget Brynäs, djurparken och nöjesparken Furuviksparken, en viktig industriort samt för en mängd kända personer från orten som debattören Lasse Strömstedt, artisterna Regina Lund och Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson, programledaren Rickard Olsson, ishockeyspelarna Tord Lundström och Nicklas Bäckström samt tränarna Niklas Wikegård och Tommy Sandlin.

Förhoppningsvis har ni nu här på vår hemsida hittat det ni söker – en trygg och seriös flyttfirma med ansvarstänk. Om ni vill kontakta oss för en förfrågan eller en offert så kommer ni att kunna förvänta er en flyttservice av hög kvalitet och klass.

Invånare
Ca. 78000

Köpcentrum

Restauranger
100-120

Ovan så nämnde vi lite om våra kundomdömen som vi är mycket stolta över. De är ett gott betyg eller kvitto på att vi sköter våra uppdrag på ett mycket bra sätt. Vi kommer att ta hand om era ägodelar på bästa sätt under hela uppdraget.

Här nedan några punkter som vi hoppas gör valet av flyttfirma enkelt.

  • Lång erfarenhet flyttbranschen
  • Tillstånd och ansvarsförsäkringar
  • Hög målsättning när det gäller kvalitet
  • Vi lämnar offert – fast pris eller timpris
  • Vi har mycket bra omdömen via Reco.se 4.5/5 – (fördelat på 344 uppriktiga omdömen)

Välkommen till Norra Flytt AB
Flyttfirma Gävle

Aktuellt

Nu kan du chatta med oss på Norra Flytt

Nu kan du chatta med oss på Norra Flytt

Läs mer »
Vi erbjuder allt inom flytt inom hela storstadsregionen

Vi erbjuder allt inom flytt inom hela storstadsregionen

Läs mer »
Många utmärkta recensioner via Reco.se

Många utmärkta recensioner via Reco.se

Läs mer »