Pris direkt

reco

Flyttfirma Tyresö

Seriös flyttservice i Tyresö

Privatflyttar och företagsflyttar

Transporter, budbil, röjning etc.

RUT-avdrag 50 % av arbetet

Betyg Reco.se – 4.5/5 – 324 riktiga omdömen

Tjänster
Kontakt

När våra kunder är helt nöjda, då är vi helt nöjda

Välkommen till flyttfirman Norra Flytt AB i Tyresö

Vår flyttfirma i Tyresö erbjuder alla förekommande tjänster inom bohagsflytt och företagsflytt. Vi är även behjälpliga när det gäller kommuner och andra offentliga beställare samt idrottsföreningar och organisationer.

Alla är välkomna till oss på Norra Flytt AB.

Exempel på tjänster, förutom de vanliga flyttjänsterna, som vi ofta får i uppdrag att utföra kan vara att köra bort det som inte ska flyttas med till det nya stället. Packa ner det som ska användas, demontera olika möbler, plocka ner lampor, gardinstänger och gardiner, förvaring och magasinering för viss tid, flytta piano med mera.

Andra tjänster som vi ibland får beställning på kan vara att packa ner tallrikar och porslin i flyttlådor och flyttkartonger, röja på vinden, röja i källaren, fräscha till huset och trädgården i samband med flytten och så vidare. Är ni intresserade av att få hjälp med närliggande tjänster så är vi öppna för alla förslag.

Åt företag så kan vi exempelvis hjälpa till med att flytta ett kontor, en verkstad eller en industri. Även enstaka tungtransporter hjälper vi till med som exempelvis kassaskåp eller en tung maskin.

När vi kommer till er med flyttbilen eller flyttbilarna beroende på omfattningen så är den städad och ren samtidigt som vi bär och packar på rätt sätt för att undvika fläckar och skador. På skåpet packar vi omsorgsfullt med filtar och täcken. Givetvis har vi alla försäkringar och tillstånd i ordning för att kunna driva flyttfirma.

Vill ni hyra flyttbil med chaufför går det också bra om ni skulle vilja sköta flytten tillsammans med vänner och familj. Detta är ett prisvärt alternativ, vi anpassar oss efter er budget och era önskemål.

Ni är välkomna att direkt här på vår hemsida fylla i vårt offertformulär. Vill ni hellre först diskutera uppdraget och upplägg med oss innan ni får ett pris så är det bara att ni hör av er via telefon, mejl eller chatt. Det finns ett offertformulär för flytt och rengöring samt ett annat formulär om ni bara är intresserade av rengöringen efter flytten.

Ni är hjärtligt välkommen att kontakta oss

När vi arbetar så följer vi naturligtvis de riktlinjer som är utfärdade av Regeringen och Folkhälsomyndigheten angående Covid-19.

Norra Flytt AB
Flyttfirma Tyresö


Ansvarsförsäkring


Kvalitetsgaranti


Trafiktillstånd

Det viktigaste för oss är att ge bra service

Flyttvagn

Flyttfirma Tyresö

Som flyttfirma i Tyresö erbjuder vi er en förstklassig service inom flytthjälp. Vi är verksamma i hela regionen men vi åtar oss även längre körningar över hela vårt land samt ibland även utanför landet.

Välkommen för en diskussion eller en prisförfrågan.

Fakta om Tyresö

Tyresö som ligger i Tyresö kommun är geografiskt belägen 1-2 mil sydost om vår huvudstad. Befolkningen har vuxit från ungefär 27000 invånare år 1970 till närmare 49000 år 2020.

Det finns belägg för att människor fanns i området för ungefär 5000 år sedan men stadigvarande boplatser fanns först för ungefär 1400 år sedan. Stöd för detta är olika gravplatser och andra tecken.

Viktiga platser och byggnader har varit Tyresögodset från 1300-talet, Tyresö kyrka och Tyresö Slott. En annan viktig byggnad är Kumla herrgård som historiskt sträcker sig tillbaka till medeltiden. Ägorna omvandlades under 1900-talet till områden för sommarstugor och egnahemsbebyggelse.

Under tiden från 1500-talet fram till 1900-talet var orten ett betydande industriellt centrum i huvudstadsregionen mycket tack vare vattenkraften. Olika typer av industrier var pappersbruk, smedjor, kvarnar, sågar och tegelbruk. Ett vattenkraftverk för elproduktion byggdes i slutet av 1800-talet och finns fortfarande kvar.

Från mitten av 1900-talet skedde en kraftig tillväxt och många av områdena är än idag präglade av miljonprogrammet. Under 90-talet byggdes ett centrum om till en galleria och det nya namnet blev då Tyresö centrum.

I området finns en nationalpark och flera sjöar, dammar och vattendrag samt öar och holmar. Kollektivtrafiken består av en mängd olika busslinjer och spårtrafik saknas helt.

Invånare
Ca. 49000

Köpcentrum

Restauranger
40-50

Exempel på kända personer från Tyresö är musikern Tina Ahlin, handbollsspelaren Jimmy Jansson, artisten Lisa Nilsson, skådespelaren Ola Rapace och politikern Sara Skyttedal.

Ibland kan det vara krångligt att hitta en bra och seriös flyttfirma bland alla flyttfirmor, men nu när ni hittat hit till oss kan ni känna er trygga.

Vi har mycket goda betyg på Reco.se, Offerta och Servicefinder vilket är en naturlig följd av att vi sköter våra uppdrag på bästa sätt – ett kvitto på det helt enkelt. Kika gärna på våra betyg här på vår startsida. Dock kan ju alltid olyckor och misstag hända, men då har vi försäkringar som täcker en eventuell skada.

En flytt med oss kommer att löpa på smidigt och vi tar hand om era ägodelar på bästa sätt så att ni kan slappna av under flyttdagen och fokusera på allt annat som också måste fungera.

Naturligtvis vill vi att ni ska välja oss för uppdraget.

Här under finns några punkter som kanske gör valet lättare.

  • Vi har ansvarsförsäkring som ger full täckning vid skada
  • 4.5/5 i betyg via Reco.se (fördelat på 324 uppriktiga kundbetyg)
  • Kvalitetsgaranti
  • Prisvärda
  • Gratis offert

Välkommen till Norra Flytt AB
Flyttfirma Tyresö

Aktuellt

Nu kan du chatta med oss på Norra Flytt

Nu kan du chatta med oss på Norra Flytt

Läs mer »
Vi erbjuder allt inom flytt inom hela storstadsregionen

Vi erbjuder allt inom flytt inom hela storstadsregionen

Läs mer »
Många utmärkta recensioner via Reco.se

Många utmärkta recensioner via Reco.se

Läs mer »