Pris direkt

Flyttstädning Upplands Väsby

Vi erbjuder alltid kvalitetsgaranti och bra priser

Med dagens RUT-avdrag är det mycket förmånligt att anlita oss även för detta tunga och kanske tråkiga moment. Så anlita gärna oss även för flyttstädningen i Upplands Väsby så slipper ni att slita ont och stressa med detta samtidigt med allt annat som måste tas tag i under några få dagar i samband med flytten.

Vi har alltid bra priser på våra tjänster och flyttstädningen är inget undantag. Garanti lämnar vi naturligtvis på alla våra jobb så ni behöver inte oroa er för att det ska bli något problem.

Begär offert

Innan en flytt är helt klar är den sista biten som ska till flyttstädningen vilket kan vara ett kämpigt moment innan det blir godkänt – anlita gärna oss så underlättar vi för er!

Flyttstädning för privatpersoner i Upplands Väsby

Naturligtvis klarar de flesta av att flyttstäda själva men det är ett ansträngande och tungt moment innan allt är klart. Det ska också utföras i samband med själva flytten vilket kan bli övermäktigt för de flesta om allt kanske ska utföras på kvällar eller helger innan allt är klart.

Sedan ska städningen även bli godkänd och blir det någon anmärkning så kanske ni måste ta ledigt från jobbet för att åtgärda det som blev anmärkning på vilket kostar pengar och energi. Vi löser detta omgående om det skulle vara någon anmärkning, vilket dock brukar vara sällsynt.

Vår firma Norra Flytt AB i Upplands Väsby hjälper er gärna med allt detta så att ni istället kan koppla av och fokusera på det viktigaste i samband med er flytt.

Fråga oss gärna om en offert eller ett upplägg. Med dagens RUT-avdrag blir det som nämnts mycket förmånligt att anlita en firma för dessa moment som har med flytten och flyttstädningen att göra. Ungefär 50 % av arbetet reduceras via skatteverket vilket vi administrerar. Det gäller även för flytten precis som för en mängd andra hushållsnära tjänster. En offert kostar inget och är helt utan krav.

Välkommen att fylla i något av våra formulär, mejla oss, chatta eller ring oss. Vi återkommer med ett förmånligt pris och ett bra upplägg för er flyttstädning i Upplands Väsby med omnejd eller kanske på en helt annan ort.

Vid en flyttstädning med oss betyder det att ni kan förvänta er att städningen blir till full belåtenhet och godkänd. Här nedan redogör vi för några av alla de moment som ingår i en full flyttstädning.

* Alla fönster invändigt, mellan samt utvändigt
* Samtliga rum städas och alla skåp torkas ur
* Alla element rengöres – även bakom
* Alla golv dammsugs och torkas av
* Kök städas inklusive spisen, lådor och skåp
* Badrum rengörs inklusive golvbrunnen
* Och så vidare tills hela städningen är godkänd

Hjärtligt välkommen att kontakta oss om ni har någon fråga angående exempelvis er städning i Upplands Väsby!

Flyttstädning åt företag, organisationer och offentliga aktörer

Vi hjälper även företag, kommuner och andra offentliga aktörer med flyttstädningen eller andra tjänster om behov finns. Så varmt välkommen att kontakta oss om behov finns av flyttstädning i Upplands Väsby med omnejd eller kanske på en helt annan ort.

Behöver ni hjälp med andra tjänster i samband med en flytt eller vid en annan tidpunkt så ställer vi gärna upp. Vi är flexibla och kan hjälpa er även under tider som är utanför normal arbetstid.

Vi erbjuder alltid bra priser samt hög service och kvalitet!

Visst är priset naturligtvis viktigt men även kvaliteten och servicen betyder mycket. Garanti erbjuder vi naturligtvis på städningen så att ni inte behöver att oroa er för den saken. Vi garanterar att ni kommer att bli nöjda med oss och resultatet om ni anlitar vår firma.

Hjärtligt välkommen att kontakta oss för en offert, en fråga eller ett förslag!

Norra Flytt AB
Flyttstädning Upplands Väsby