Pris direkt

reco

Flyttfirma Östhammar

Bra priser med kvalitet

Allt inom flytthjälp

50% avdrag via RUT

Bohagsflytt, företagsflytt etc.

Reco.se – 4.5/5 – 315 omdömen

Tjänster
Kontakt

Helnöjda kunder är vårt motto

Flyttfirma Östhammar

Välkommen till oss på Norra Flytt AB och vår flyttfirma i Östhammar. Vi hjälper er med er flytt i Östhammar eller till/från Östhammar.

Vi utför regelbundet en mängd olika sorters flyttar och exempel på det vi erbjuder är bland annat privatflyttar och företagsflyttar som butiksflyttar och kontorsflyttar. Vi kan hjälpa er med olika insatser och exempel på olika moment som vi kan hjälpa er med kan då vara att vi sorterar, packar, kör till återvinning eller tipp, demonterar, monterar och så vidare. Med andra ord allt inom flytthjälp.

Som flyttfirma i Östhammar är vi givetvis intresserade av alla förekommande uppdrag stora som små. Exempel på ett stort upplägg kan då vara att vi i god tid innan flyttdagen kommer till er och hjälper er att sortera, packa, köra bort det som inte ska med, demontera etc. så att allt är förberett för flytten. På nästa adress kan vi hjälpa till med att ställa allt i ordning samt montera upp allt så att det bara är att flytta in i det nya. Ett litet flyttuppdrag kan exempelvis vara att vi kör ett bord eller en hylla till en släkting eller en vän.

Ta gärna del av våra fina kundbetyg via Reco.se som vi är mycket stolta över där vårt snittbetyg är 4,5/5,0 baserat på 315 verifierade riktiga omdömen. Detta betyg garanterar att ni kommer att få en behaglig flytt när ni anlitar oss. Ni behöver med andra ord inte oroa er.

Kontakta oss gärna om ni funderar över något angående er flytt i Östhammar. Ni kan välja mellan att fylla i ett offertformulär med era uppgifter, skicka ett vanligt mejl, chatta med oss eller ringa till oss. Försök gärna att vara så noggrann som möjligt med era uppgifter så att missförstånd undviks.

Välkommen att höra av er till oss!

Norra Flytt AB
Flyttfirma Östhammar


Ansvarsförsäkring


Kvalitetsgaranti


Trafiktillstånd

Som seriös flyttfirma erbjuder vi en bra flyttservice

Flyttvagn

Bra priser, trygghet och säkerhet

Vi har naturligtvis perfekt koll på alla de dokument som krävs för att bedriva flyttverksamhet, som alla andra seriösa flyttfirmor. Exempel på dokument är trafiktillstånd, olika försäkringar samt utbildningar som krävs – för er och även för vår trygghet.

RUT-avdraget som vi administrerar tillsammans med Skatteverket ger er ett avdrag om 50% av arbetskostnaden vid flytt. Det här avdraget är mycket populärt då kostnaden inte blir så betungande, tycker många av våra kunder.

Här nedan presenterar vi en liten kort lista som vi hoppas gör valet enklare för er om ni nu funderar på att anlita en flyttfirma.

  • Mycket fina omdömen via Reco.se 4.5/5
  • Verifierade riktiga omdömen att lita på
  • Kvalitetsgaranti på alla jobb
  • Vi har de försäkringar som krävs
  • Trafiktillstånd för seriös verksamhet

Vi hoppas naturligtvis att ni vill anlita oss för er flytt, känn er varmt välkommen!

Norra Flytt AB
Flyttfirma Östhammar

Aktuellt

Nu kan du chatta med oss på Norra Flytt

Nu kan du chatta med oss på Norra Flytt

Läs mer »
Vi erbjuder allt inom flytt inom hela storstadsregionen

Vi erbjuder allt inom flytt inom hela storstadsregionen

Läs mer »
Många utmärkta recensioner via Reco.se

Många utmärkta recensioner via Reco.se

Läs mer »