Pris direkt

reco

Flyttfirma Västerås

Seriös flytthjälp i Västerås

Flyttservice till företag och privatpersoner

Även kommuner och regioner

Transporter, bohagsflytt, packhjälp etc.

Betyg Reco.se – 4.5/5 – 318 riktiga omdömen

Tjänster
Kontakt

100 % nöjda kunder är vårt mål – då är vi på Norra Flytt AB nöjda

Välkommen till flyttfirman Norra Flytt AB i Västerås

Vi är en seriös flyttfirma i Västerås som hjälper er med allt som har med flytt och flyttservice att göra samt övriga närliggande tjänster.

Naturligtvis är det våra kunder som bestämmer exakt vad som ska utföras och det kan då handla om en liten flytt eller en mycket stor flytt. Vi kan komma till er med en flyttbil med chaufför om ni kanske tänker er att sköta det mesta av flytten själva tillsammans med vänner och familj. Vi kan även komma med flera flyttbilar samt flera flyttgubbar beroende på ert behov.

Vi på Norra Flytt AB är flexibla och anpassar oss naturligtvis efter uppdragets beskaffenhet.

Exempel på olika tjänster som vår flyttfirma erbjuder privatpersoner inom flytthjälp kan vara att vi hjälper er att sortera, packa, röja, transportera det som ska slängas till tipp eller återvinning. Vidare kan vi hjälpa till med demontering och montering av olika möbler, rengöring av ert gamla boende efter flytt eller kontor samt magasinering.
När det gäller företag, regioner och kommuner kan det handla om butiksflytt, kontorsflytt, industriflytt och så vidare. Finns det behov av tungtransporter så som att flytta kassaskåp, flytta piano och andra tunga inventarier så är vi öppna för även det.

Vi tar gärna emot förfrågningar på alla förekommande flyttuppdrag.

Önskar ni ett förmånligt kostnadsförslag så är ni välkomna att fylla i vår offertformulär för flytt/rengöring eller bara rengöring här på vår hemsida. Tycker ni att det är krångligt att fylla i så går det bra att skicka ett vanligt mejl eller att ringa oss – vi hjälper er vidare.

Kontakta oss på det sätt ni tycker är smidigast

Vi följer de riktlinjer som gäller för Covid-19 som alla andra seriösa flyttfirmor!

Norra Flytt AB
Flyttfirma Västerås


Ansvarsförsäkring


Kvalitetsgaranti


Trafiktillstånd

Det viktigaste för oss är att alltid bistå med bra flyttservice

Flyttvagn

Flyttfirma Västerås

Med vår flyttfirma i Västerås kan ni garanterat räkna med en engagerad, ansvarsfull och seriös hjälp genom hela uppdraget. Vi på Norra Flytt AB bistår med våra flyttjänster i hela Mälardalen med omnejd samt hela landet och även utanför vårt land.

Fråga oss gärna om pris/offert här på vår hemsida.

Fakta om Västerås

Orten är landets sjätte största tätort med mer än 150000 invånare år 2019 och är belägen norr om Mälaren utmed väg E18.

Namnet kommer från den tidigare benämningen på orten som då var Westra Aros och Västra Aros som senare utvecklades till namnet Västerås.

Ortens historia går tillbaka ända till bronsåldern och var då landets näst största ort i början av 1000-talet. Västerås slott som byggdes under 1200-talet, byggdes ut under 1300-talet och var en viktig strategisk punkt som både makten och upprorsmakare försökte kontrollera.

Västerås var senare en mycket viktig hamn för bergsindustrin i Bergslagen samt för silvret som bröts i Sala Silvergruva. Senare i mer modern tid blev orten en betydande industriort med företag som ASEA och ännu senare under 1900-talet startades viktiga företag som ICA och H&M på orten. Idag är industrin fortfarande betydande men numera är det data och elektronik samt grafisk industri som dominerar. Betydelsefullt är idag Västerås Science Park som tillsammans med Mälardalens högskola utgör ett viktigt kunskapscentra.

För den som är intresserad av kultur, konst, litteratur och musik finns mycket att upptäcka i området och med sin närhet till vår huvudstad finns det ännu mer att ta del av i närområdet.

För den sportintresserade finns det mycket att se som exempelvis fotboll och bandy med Västerås SK samt friidrott med Västerås Friidrottsklubb.

Kända personer från orten är exempelvis Percy Barnevik, Lars Ekborg, Katarina Hultling, Loreen, Curt Lundmark och Tomas Tranströmer.

Invånare
Ca. 150 000

Köpcentrum

Restauranger
155

Vi på flyttfirman Norra Flytt AB hoppas att ni känner ett förtroende för oss nu när ni har hittat hit till vår hemsida. Upptäck gärna våra goda betyg från Reco.se som presenteras här på hemsidans startsida samt nedan här på denna sida. Alla dessa goda omdömen har vi naturligtvis fått av den anledningen att vi sköter våra uppdrag på absolut bästa sätt. Skulle dock något hända så har vi försäkringar som täcker en skada.

Förhoppningsvis låter ni vår flyttfirma ta hand om er flytt och/eller flyttstädning så att ni istället kan rikta er energi på allt annat som måste tas om hand i samband med flytten.

Det är viktigt att komma ihåg att det går att använda Skatteverkets RUT-avdrag när ni anlitar en flyttfirma i exempelvis Västerås. Avdraget betyder att arbetskostnaden halveras då avdraget är 50% av arbetskostnaden.

Önskar ni en prisuppgift så är ni välkomna att kontakta oss på det sätt ni tycker är enklast. Vi har som tidigare nämnts offertformulär med det går även bra att ringa eller skicka ett vanligt mejl – vi hjälper er.

Här nedan har vi angivit några punkter som vi hoppas gör valet av flyttfirma enklare för er.

  • Ansvarsförsäkring som gör att du kompenseras fullt ut om olyckan skulle vara framme
  • 4.5/5 i betyg via Reco.se (fördelat på 318 uppriktiga kundomdömen)
  • Prisvärda
  • Kvalitetsgaranti
  • Fria offerter

Välkommen till Norra Flytt AB
Flyttfirma Västerås

Aktuellt

Nu kan du chatta med oss på Norra Flytt

Nu kan du chatta med oss på Norra Flytt

Läs mer »
Vi erbjuder allt inom flytt inom hela storstadsregionen

Vi erbjuder allt inom flytt inom hela storstadsregionen

Läs mer »
Många utmärkta recensioner via Reco.se

Många utmärkta recensioner via Reco.se

Läs mer »