Pris direkt

reco

Flyttfirma Sala

Allt inom flytt, bohagsflytt, företagsflytt etc.

RUT-avdraget är 50%

Även hyra vår flyttbil med chaufför

Transporter längre sträckor

Reco.se – 4.5/5 – 332 kundomdömen

Tjänster
Kontakt

Vi strävar efter att alla våra kunder ska vara 100% nöjda

Välkommen till flyttfirman Norra Flytt AB i Sala

Vår flyttfirma i Sala erbjuder alla de tjänster inom flytt som ni kan tänkas vara i behov av.

Vi erbjuder våra tjänster åt alla som har ett behov inom flytt, transport, magasinering och rengöring i samband med flytt. Vi vänder oss till privata kunder, företagskunder, kommuner, andra offentliga beställare, organisationer, olika föreningar och så vidare – alla är välkomna till oss på Norra Flytt AB.

Vi driver en seriös verksamhet inom flytt med goda omdömen. Kolla gärna in våra omdömen via Reco.se, Offerta och Servicefinder. Här på hemsidan presenterar vi omdömen från Reco men om ni googlar vårt firmanamn Norra Flytt AB så ser ni även de andra kundbetygen. Vi anser att våra kunder ska kunna känna ett förtroende för oss innan vi blir anlitade. Vi rekommenderar alltid att undersöka kundomdömen när en flyttfirma ska anlitas, vad uppdraget än gäller.

När vi får i uppdrag att utföra en stor flytt med många delmoment kan följande tjänster vara aktuella: Vi hjälper till med att sortera och röja sådant som inte ska med till den ny adressen, bortforsling av överblivet till återvinning eller tipp, uppfräschning av hus eller lägenhet samt trädgård om behov finns. Vi kan packa ner allt i flyttlådor och flyttkartonger så som tallrikar, bestick, böcker, olika saker och så vidare – allt som kan packas ner i lådor bör packas där. På nästa adress kan vi hjälpa till med att montera upp hyllor, lampor, tavlor etc. om det önskas.

Innan själva flyttdagen har vi i samband med offerten tillsammans planerat vilka moment som ska ingå i uppdraget och när flyttdagen infinner sig kommer vi med det antal flyttbilar och flyttpersonal som krävs för den insats som ska göras. Naturligtvis kommer vi med en ren bil, rena täcken och annat skyddsmaterial för att undvika fläckar och skador på era möbler eller inventarier. När vi packar in i bilen så skyddar vi alltså allt med täcken och filtar på bästa sätt. Skulle mot förmodan en olycka eller en skada inträffa har vi försäkringar som täcker.

Om ni känner att ni hellre önskar en liten insats av oss så finns till exempel möjligheten att ni hyra en av våra flyttbilar med chaufför vilket är ett prisvärt alternativ.

Ni kanske nu har en mängd frågor, i så fall är det bara att ni hör av er via telefon, mejl, chatt eller via något av våra formulär. Vi har offertformulär för flytt, offertformulär för rengöring samt ett vanligt kontaktformulär i sidfoten – vi svarar gärna på frågor. Om ni vill fylla i ett offertformulär så är det bra om ni är så noga ni kan för att undvika missförstånd angående uppdragets omfattning. Tycker ni att det är krångligt så går det bra att fylla i det enkla formuläret i sidfoten så återkommer vi för komplettering.

Tänk på att dagens RUT-avdrag är mycket förmånligt och att 50% av arbetskostnaden för flytt och hushållsnära tjänster försvinner i och med avdraget.

Välkommen att kontakta oss för ett pris eller en diskussion

När vi arbetar följer vi alla anvisningar utfärdade för Covid-19

Norra Flytt AB
Flyttfirma Sala


Ansvarsförsäkring


Kvalitetsgaranti


Trafiktillstånd

Vårt mål är att alltid erbjudabra service

Flyttvagn

Flyttfirma Sala

Vår flyttfirma erbjuder god och seriös flytthjälp till alla i Sala som har ett behov av de tjänster vi erbjuder. Befinner ni er kanske utanför orten eller ännu längre bort så är det inget problem alls – vi hjälper er inom hela vårt land samt även om ni ska flytta eller transportera något utanför landet.

Välkommen till oss om ni vill diskutera flytt, transporter eller annat.

Kort information om Sala

Sala är en tätort i Sala kommun och befolkningen uppgår till ungefär 13600 personer i tätorten och ungefär 23000 i hela Sala kommun. Stadsbilden i de centrala delarna består av många äldre byggnader.

Staden som grundades på 1600-talet är bland annat känd för Sala silvergruva som var i drift under tiden från 1400-talet till början av 1900-talet. Under 1900-talet fanns det viss drift i mindre skala som sedan upphörde helt i början av 60-talet. Sala silvergruva är den hittills mest betydande fyndigheten av silver i vårt land.

I området finns det runor, gravar, gravhögar och en storhög vilka är tecken på att det fanns mänsklig aktivitet långt tillbaka i tiden.

Exempel på kända personer i Sala eller personer födda i Sala är skådespelaren Jacob Ericksson, hockeymålvakten Erik Ersberg, politikern Lena Hjelm-Wallén, författaren David Nessle, skådespelaren Bertil Norström, författaren Lasse O’Månsson, skådespelaren Emil Almén och uppfinnaren av Tetrapacken Erik Wallenberg.

Invånare
Ca. 13600

Köpcentrum

Restauranger
20-30

Vi hoppas att ni här på vår hemsida funnit det ni eftersöker – en seriös firma med kvalitet. Vi är glada att ni hittade hit och hoppas att ni vill kontakta oss för en offert eller ett samtal om era behov av flytthjälp eller närliggande tjänster.

Vi nämnde tidigare våra kundomdömen som vi är mycket tillfreds med och stolta över. Dessa är ett gott kvitto på att vi vet hur våra uppdrag ska skötas på bästa sätt och vi arbetar hårt med detta. När ni anlitar oss kan ni förvänta er ett uppdrag som flyter på utan missöden och vi tar hand om era ägodelar/inventarier på bästa sätt.

Nedan har vi sammanställt några punkter som vi hoppas hjälper till i ert val av flyttfirma.

  • Flyttfirma med lång erfarenhet
  • Vi har alla tillstånd och försäkringar
  • Vi garanterar kvalitet
  • Offert lämnas utan krav
  • Mycket goda betyg via Reco.se 4.5/5 – (fördelat på 332 uppriktiga omdömen)

Välkommen till Norra Flytt AB
Flyttfirma Sala

Aktuellt

Nu kan du chatta med oss på Norra Flytt

Nu kan du chatta med oss på Norra Flytt

Läs mer »
Vi erbjuder allt inom flytt inom hela storstadsregionen

Vi erbjuder allt inom flytt inom hela storstadsregionen

Läs mer »
Många utmärkta recensioner via Reco.se

Många utmärkta recensioner via Reco.se

Läs mer »