Pris direkt

reco

Flyttfirma Sundbyberg

Seriös flytthjälp i Sundbyberg

Flyttservice till företag och privatpersoner

Även kommuner och regioner

Bohagsflytt, flyttstädning, transporter etc.

Betyg Reco.se – 4.5/5 – 327 riktiga omdömen

Tjänster
Kontakt

Vi eftersträvar alltid att våra kunder är 100 % nöjda – då är vi nöjda

Välkommen till flyttfirman Norra Flytt AB

Som er flyttfirma i Sundbyberg hjälper vi er med allt som har med själva flytten att göra men även närliggande tjänster så som magasinering och rengöring efter flytt.

Vi jobbar med kunden, och tillsammans lägger vi upp en plan så att det löper på så smidigt som möjligt oavsett om det handlar om en liten möbel eller en stor flytt med flera ingående moment. Vi utför det som våra kunder ger oss i uppdrag att utföra och alla kunder är lika viktiga kunder.

Vi erbjuder, som vi nämnde ovan, alla förekommande flyttjänster men på olika nivåer av insats då vissa vill sköta större delen av flytten själva men har då kanske ingen flyttbil. Vi kan i sådana fall hyra ut en av våra flyttbilar med chaufför vilket är ett prisvärt alternativ. I andra fall kan vi komma med flera flyttbilar och flera personal som hjälper till att bära, vi är flexibla och rättar oss efter era behov och budget.

Vi är öppna för alla förekommande flyttuppdrag!

När det gäller privatpersoner så erbjuder vi exempelvis bohagsflytt, röjning och transporter/bortforsling till tipp eller återvinning, packning, demontering och montering, rengöring, förvaring/magasinering etc.

När det gäller kommuner, regioner och företag kan det då handla om kontorsflytt, butiksflytt, flytt av en skola etc.

Vi är även intresserade av tyngre transporter – tungtransporter – som att flytta piano, kassaskåp, tunga möbler eller annat som enbart bärhjälp.

Om ni önskar en offert så är ni välkomna att kontakta oss på det sätt ni tycker är mest bekvämt. Mejl, telefon eller att ni fyller i formulär för offert. Tycker ni att det är krångligt så hjälper vi till.

Välkommen att ta kontakt med oss på det sätt ni tycker är bäst

Vi följer de riktlinjer som gäller för Covid-19

Norra Flytt AB
Flyttfirma Sundbyberg


Ansvarsförsäkring


Kvalitetsgaranti


Trafiktillstånd

För oss finns ingenting viktigare än bra service

Flyttvagn

Flyttfirma Sundbyberg

Med vår flyttfirma i Sundbyberg – Norra Flytt AB – kan ni som kund förvänta er en seriös, smidig och ansvarsfull flytthjälp genom hela uppdraget. Vi är öppna för uppdrag i hela huvudstadsregionen men även i hela landet samt Europa.

Fråga gärna oss om pris/offert på det ni önskar få utfört direkt här på hemsidan.

Fakta om Sundbyberg

Sundbyberg som ligger strax nordväst om vår huvudstad och är en av de äldsta förorterna.

På 1800-talet fanns det en gård som hette Sundbybergs gård som senare utvecklades till förorten Sundbyberg i slutet av århundradet, och senare fick orten stadsrättigheter, år 1927.

Orten, som så många andra orter, växte fram till följd av järnvägen och dragningen längs den del som idag heter Mälarbanan. Antalet invånare uppgår idag, år 2023, till över 50000 personer.

Orten har goda förbindelser med huvudstadens inre delar via pendeltåg, bussar och tunnelbana samt Mälarbanan som stannar i Sundbyberg.

Sevärdheter på orten är exempelvis Marabouparken, Spjutkastaren, Tornparken och Industribrunnen.

Exempel på några kända personer från Sundbyberg är Carin Götblad, Oskar Linnros, Lili Päivärinta och Susie Päivärinta samt Annika Sundbaum-Melin.

Nu när ni hittat oss här på hemsidan samt kanske läst lite grand så hoppas vi såklart att ni känner ett förtroende för vår flyttfirma i Sundbyberg med omnejd.

Invånare
Ca. 50 000

Köpcentrum

Restauranger
60-70

Läs gärna våra goda betyg från Reco.se som ni kan se här nedan eller på startsidan så kanske vi övertygar er ytterligare.

Det kan ju vara lite besvärligt att hitta rätt flyttfirma då det finns en del att välja mellan. För oss är det viktigt att vi gör ett bra jobb vilket vi är övertygade om att vi gör. Våra goda betyg är ju ett kvitto på det och dessa har vi fått för att vi sköter våra uppdrag på bästa sätt.

Vi har naturligtvis trafiktillstånd och försäkringar om olyckan trots det skulle vara framme. Kontakta gärna oss inför er flytt så ska vi se till att lämna en förmånlig offert med RUT-avdrag så att ni istället kan fundera på annat som måste planeras i samband med flytten. Så låt gärna oss sköta om er flytt!

Om ni önskar en prisuppgift/offert så kontakta gärna oss, vi hjälper er!
Nedan anger vi några punkter som förhoppningsvis gör valet lättare för er.

  • Ansvarsförsäkring som gör att du kompenseras fullt ut om olyckan skulle vara framme
  • 4.5/5 i betyg via Reco.se (fördelat på 327 uppriktiga kundomdömen)
  • Prisvärda
  • Kvalitetsgaranti
  • Fria offerter

Välkommen till flyttfirman Norra Flytt AB
Flyttfirma Sundbyberg

Aktuellt

Nu kan du chatta med oss på Norra Flytt

Nu kan du chatta med oss på Norra Flytt

Läs mer »
Vi erbjuder allt inom flytt inom hela storstadsregionen

Vi erbjuder allt inom flytt inom hela storstadsregionen

Läs mer »
Många utmärkta recensioner via Reco.se

Många utmärkta recensioner via Reco.se

Läs mer »