Pris direkt

Flyttstädning Märsta

Vi har naturligtvis både bra priser och garanti på våra flyttstädningar

En flyttstädning i exempelvis Märsta kan ofta vara ett tungt moment vilket många fått erfara som gjort detta i samband med sin flytt. Dagens RUT-avdrag gör det förmånligt att lämna över flyttstädningen till en firma, exempelvis till oss på Norra Flytt AB. Ni kan då istället slappna av och fokusera på allt det andra som måste tas om hand i samband med flytten.

Om både flytten och städningen ska utföras under några fullspäckade dagar så kan det bli för mycket för de flesta av oss, speciellt om allt detta ska göras på fritiden efter arbetstidens slut.

Vi erbjuder alltid bra priser på våra flyttstädningar och självklart har vi även garanti på alla våra jobb. Vi erbjuder denna tjänst till privatpersoner, företag samt till alla andra som har ett behov i samband med en flytt.

Begär offert

Låt oss ta hand om den sista pusselbiten så er flytt blir avklarad utan missöden! Vi vet vad som krävs för att städningen ska bli godkänd.

Norra Flytt AB
Flyttstädning Märsta

Naturligtvis kan de allra flesta klara av att flyttstäda själva men det kan som sagts vara ett tungt moment med många delmoment som måste utföras innan allt är klart. Dagens RUT-avdrag medför att arbetskostnaden reduceras med ungefär 50% via skatteverket precis som med andra tjänster inom flytt. Så det kan ju i alla fall vara motiverat att fråga oss om ett pris för flyttstädningen, det kostar ju inget.

Välkommen att fylla i ett av våra formulär, skicka ett mejl, chatta eller ring oss för en offert eller ett pris. Vi återkommer med ett pris på er flyttstädning i Märsta eller kanske på annan ort.

Här listar vi upp en del av de moment som måste utföras innan en flyttstädning är helt klar och godkänd.

* Fönster putsas inne, ute samt mellan rutorna
* Rummen rengörs och alla skåp torkas ur
* Golven dammsugs och torkas av
* Element rengörs på alla sidor
* Kök städas inklusive lådor, skåp och spis
* Badrum och wc rengörs inkl. golvbrunnen
* Och så vidare tills allt är godkänt

Hjärtligt välkommen att höra av er!

Norra Flytt AB
Flyttstädning Märsta