Pris direkt

reco

Flyttfirma Stockholm

En seriös flyttfirma i Stockholm

Bohagsflytt, bärhjälp, transporter etc.

Privatflytt och företagsflytt

Även offentliga uppdrag

Betyg Reco.se – 4.5/5 – 329 riktiga omdömen

Tjänster
Kontakt

Seriös flyttservice – 100 % nöjd kundgaranti – då är även vi nöjda

Välkommen till flyttfirman Norra Flytt AB i Stockholm

Vi är sedan flera år tillbaka en väletablerad flyttfirma i Stockholm.

När ni anlitar oss kan ni vara säkra på att ni får den flyttservice och den flytthjälp som ni efterfrågar, läs gärna våra mycket goda kundomdömen insamlade av företaget Reco.se här på vår startsida. Dessa goda omdömen har vi erhållit för att vi sköter våra uppdrag på absolut bästa sätt.

Nu när ni ska flytta till ert nya boende, till er nya företagslokal eller vad det än gäller så uppstår säkerligen en mängd olika frågeställningar. Vi svarar mer än gärna på dessa funderingar, efter bästa förmåga, så känn er bekväm att kontakta oss, oavsett vad saken gäller.

Vi kan åta oss hela uppdraget från planering till helt färdig flytt – ni bestämmer vad vi ska bistå med, om det så handlar om en liten fåtölj eller en mycket stor flytt. Exempel på tjänster som vi erbjuder vid privatflyttar kan vara att vi hjälper till med röjning och bortforsling, att demontera möbler, plocka ner gardiner, packa allt bohag, bära ner allt till flyttbilen, bära in till nästa boende, rengöring i samband med flytt, förvaring och magasinering och så vidare. Finns det behov av tungtransporter så som pianoflytt eller kassaskåp, åtar vi oss gärna det – vi har inga begränsningar.

När det gäller offentliga beställare och företag så erbjuder vi olika tjänster som kontorsflytt, butiksflytt, industriflytt och så vidare.

Vi håller säkerheten och tryggheten högt, vilket betyder att vi följer alla regelverk som finns i denna bransch, och vi innehar naturligtvis trafiktillstånd samt försäkringar som alla andra seriösa flyttfirmor – för er och vår trygghet. Ert bohag eller era inventarier är i trygga händer, när ni anlitar oss.

Begär gärna offert direkt här via vår hemsida genom att fylla i vårt offertformulär för flytt eller vårt offertformulär för rengöring efter flytt, om det enbart handlar om det momentet. Vill ni hellre ringa eller skicka ett vanligt mejl så är ni välkomna att göra det, så klart.

Vi hjälper även till med RUT-avdraget som idag medger ett avdrag på 75000 kr per person och år vilket betyder 150000 kr om det är två personer i hushållet.

Varmt välkommen att kontakta oss

Angående Covid-19: Alla de riktlinjer och råd som gäller följer vi strikt för allas bästa

Norra Flytt AB
Flyttfirma Stockholm


Ansvarsförsäkring


Kvalitetsgaranti


Trafiktillstånd

Bra service är för oss en självklarhet-vår garanti till er

Flyttvagn

Flyttfirma Stockholm

När ni anlitar oss erhåller ni en engagerad assistans genom hela uppdraget – vad ni än önskar hjälp med. Vi erbjuder alla förekommande tjänster inom flytt.

Välj oss när när ni önskar en seriös flyttfirma.

Kort om Stockholm

Stockholm som är en av världens vackraste städer har mycket att erbjuda både turister och de som bor i denna vackra metropol. Orten är vackert belägen vid Mälarens inlopp, precis mellan Södermanland och Uppland vid Östersjön.

Antal invånare i kommunen är närmare 975000 personer och inom hela Storstockholm är antalet invånare närmare 2400000 personer vilket kan jämföras med år 1950 då antalet invånare var 745000 personer i kommunen.

För besökaren finns det mycket att uppleva då orten i princip har allt att erbjuda.

Exempel på sevärdheter i innerstaden är naturligtvis det kungliga slottet samt Gamla stan, Slussen, Riddarholmskyrkan, stadshuset, Skansen, Vasamuseet, Gröna Lund, en mängd olika sportevenemang och så vidare.

Några kända personer från orten är exempelvis kronprinsessan Victoria, Benny ­Andersson, Jan-Ove ”J-O” Waldner, Peter Jöback, Alexander Skarsgård, Efva Attling och Zara Larsson.

Det kan ibland vara svårt att hitta en seriös firma som tar hand om flytten.

Invånare
Ca. 975000

Köpcentrum

Restauranger
5700

Har ni behov av en flyttfirma i Stockholm med kvalitetstänk och service så vänd er gärna med er förfrågan till oss på Norra Flytt AB. Vi kan lova er att ni har kommit helt rätt och vi kommer att ge er en offert som håller måttet. Med RUT-avdrag på det, så blir det för de flesta, en angenäm upplevelse.

Vi vill verkligen göra er flytt till en behaglig upplevelse och samtidigt till en bra start av det nya boendet eller den nya företagslokalen.

För att underlätta för er har vi exempelvis offertförfrågning direkt på vår hemsida, men om ni hellre vill ringa eller skicka ett vanligt mejl så går det naturligtvis också bra. Vi lämnar så klart en gratis offert därefter.

Vi vill att ni ska känna ett så pass stort förtroende att ni vill välja oss, därför lämnar vi några punkter här nedan som vi hoppas kommer göra valet enklare för er.

  • Ansvarsförsäkring som gör att du kompenseras fullt ut om olyckan skulle vara framme
  • 4.5/5 i betyg via Reco.se (fördelat på 329 uppriktiga kundomdömen)
  • Prisvärda
  • Kvalitetsgaranti
  • Fria offerter

Välkommen till er flyttfirma Norra Flytt AB
Flyttfirma Stockholm

Aktuellt

Nu kan du chatta med oss på Norra Flytt

Nu kan du chatta med oss på Norra Flytt

Läs mer »
Vi erbjuder allt inom flytt inom hela storstadsregionen

Vi erbjuder allt inom flytt inom hela storstadsregionen

Läs mer »
Många utmärkta recensioner via Reco.se

Många utmärkta recensioner via Reco.se

Läs mer »