Pris direkt

reco

Flyttfirma Knivsta

Allt som önskas inom flytt

Bra priser med hög kvalitet

Även bud och transporter

50% RUT-avdrag via Skatteverket

Reco.se – 4.5/5 – 339 omdömen

Tjänster
Kontakt

Kunder som är nöjda är vårt mål

Flyttfirman Norra Flytt AB i Knivsta

Varmt välkommen till flyttfirman Norra Flytt AB i Knivsta. Önskar ni flytthjälp eller hjälp med någon transport så hjälper vi er gärna. Exempel på tjänster kan vara bohagsflytt, transporter, företagsflytt, butiksflytt eller något annat. Vi har inga begränsningar vad gäller olika tjänster, inte heller geografiskt då vi regelbundet kör långa sträckor – även utomlands. Vi hjälper mest privatpersoner men även kommuner och regioner, företag och andra sammanslutningar är vi behjälpliga.

Som seriös flyttfirma är vi starkt etablerade i huvudstadsregionen sedan flera år tillbaka!

Vi åtar oss alla möjliga upplägg när det gäller flytthjälp och vi anpassar oss naturligtvis till ert behov. Det kan då handla om en liten flytt av ett tungt bord eller ett tungt skåp som är besvärligt att hantera. Vid en stor flytt kan det handla om att vi hjälper er med allt som måste tas om hand så som att plocka ner allt i flyttkartonger, sortera och forsla bort, bära och transportera för att på nästa adress montera och ställa i ordning allt enligt era anvisningar.

Vi är mycket noga med det vi hanterar så att vi minimerar risken för skador och märken på ert bohag eller era inventarier. Till hjälp använder vi täcken, filtar, skyddsplaster och spännband samtidigt som vi lastar in allt på ett bra sätt så att allt ligger stadigt på bilen. När vi sedan kör flyttbilen är vi försiktiga för att ytterligare minska risken för att något händer.

Förutom priset så är förtroende viktigt så undersök gärna våra fina verifierade omdömen via exempelvis Reco.se där vi har ett snitt på 4,5/5,0. Efter lång erfarenhet vet vi hur en flytt ska planeras och genomföras – vi erbjuder er en trygg och säker flytt!

Även om vi har ett högt säkerhetstänk och har som målsättning att vår service hela tiden ska vara på topp så kan ju trots allt missöden inträffa. I sådana sällsynta fall ersätter vi och ställer allt tillrätta. Alternativt så hjälper vårt försäkringsbolag till med ersättningen. Förutom försäkringar så har vi perfekt koll på alla andra dokument och tillstånd som krävs för flyttverksamhet. Anlita ingen flyttfirma som saknar exempelvis trafiktillstånd eller försäkringar!

Om ni kanske vill sköta om er flytt själva med släkt och vänner men tycker det är krångligt att ordna med flyttbil så har vi ett alternativ där ni kan hyra en av våra flyttbilar med chaufför. Det kan då vara ett gott budgetalternativ.

Idag med det förmånliga RUT-avdraget är det verkligen förmånligt att anlita en flyttfirma för hjälp med flytten då avdraget reducerar kostnaden med ungefär 50%. Vi hjälper er med detta så att allt blir rätt.

Välkommen att kontakta oss om ni har några frågor eller om ni önskar en offert eller en prisuppgift. Ni kan kontakta oss på olika sätt här på hemsidan eller via telefon. Här på hemsidan kan ni välja mellan offertformulär för flytt/rengöring eller ett offertformulär för enbart rengöring. Även chatt, vanligt mejl och kontaktformulär går bra.

Om ni önskar en prisuppgift så är det önskvärt att ni noga fyller i era uppgifter så att inga missförstånd uppstår angående omfattningen. Är det något som ni tycker är krångligt så hjälper vi er!

Välkommen att kontakta oss vad ni än undrar över!

Norra Flytt AB
Flyttfirma Knivsta

Som ansvarstagande flyttfirma i Knivsta följer vi naturligtvis alla de anvisningar som myndigheterna sänder ut med anledning av Covid-19.


Ansvarsförsäkring


Kvalitetsgaranti


Trafiktillstånd

Som en effektiv och ansvarstagande flyttfirma i Knivsta erbjuder vi en god flytthjälp

Flyttvagn

Flyttfirma Knivsta

Vi erbjuder er alla förekommande flyttjänster i Knivsta med omnejd. Vi är inte heller främmande för längre flyttar eller transporter runt om i vårt avlånga land eller till och med utomlands – alla förekommande uppdrag är av intresse.

Varmt välkommen till oss på flyttfirman Norra Flytt AB!

Fakta om Knivsta

Knivsta är en tätort med ett avstånd om närmare 5 mil från huvudstaden, riktning norrut utefter motorvägen E4. Orten fanns redan på medeltiden och ett tidigare namn var då Knifsta. På 1800-talet invigdes järnvägen Norra stambanan och orten blev ett stationssamhälle år 1865 då Knivsta station etablerades. Ortens utveckling gick dock långsamt men en handelsbod tillkom och senare ett mejeri. År 1900 tillkom ett sågverk och något år senare ett tegelbruk vilket räknas som grunden för samhällets tillväxt. Sågverket uppförde bostäder för bland annat sina arbetare och 1930 hade ungefär 50 tomter bebyggts där sågverkets arbetare med flera kunde bo.

I början av 1900-talet tillkom småskolan och folkskolan. Samhället växte därefter mer och mer och nya industrier kom till som exempelvis monteringsfärdiga hus, förädling av metall, montering av bilar och så vidare. Efter en stagnation under 30-talet tog utvecklingen fart under 40- och 50-talen. Nya bostäder och affärslokaler byggdes under denna tid och under 60-talet tog utvecklingen ytterligare fart då orten bredde ut sig med en kraftigt befolkningsutveckling. Under senare decennier avvecklades flera industrier och det anrika sågverket lades ned år 1999. Samhället blev nu ett pendlarsamhälle. Idag är dock kommunen en av de snabbast växande kommunerna i landet.

Några kända personer från Knivsta är politikern Ardalan Shekarabi, regissören och manusförfattaren Arne Mattson, artisten Andreas Lundstedt, konstnären Carl Milles, idrottsmannen Gösta ”Knivsta” Sandberg och ishockeyspelaren Oscar Sundh.

Vi är glada att ni har hittat till vår hemsida och hoppas att ni finner det ni letar efter – en seriös och bra flyttfirma i Knivsta.

Invånare
Ca. 8000

Butiker

Restauranger
20-30

Vår flyttfirma i Knivsta är mycket noga med att alla våra kunder ska vara belåtna med vår insats vid exempelvis en flytt. Nöjda kunder ger ju ringar på vattnet och leder förhoppningsvis till en mängd nya kunder. Undersök gärna våra kunders recensioner där vi har höga snittbetyg på Reco, Servicefinder och Offerta. På Reco har vi exempelvis 4,5/5,0 i betyg från 339 personer vilket vi är stolta över.

Vi garanterar en behaglig flytt eller transport och vi hanterar era ägodelar på absolut bästa sätt då vi har höga krav på att ge er den bästa servicen inom flytt och transport.

Här följer en liten kort sammanställning som vi hoppas gör valet enkelt så att ni väljer oss när ett behov uppstår.

  • En seriös och effektiv flyttfirma
  • Trafiktillstånd för verksamheten
  • Kvalitetsgaranti
  • Alla försäkringar som krävs
  • Goda kundbetyg via Reco.se 4.5/5 – (baserat på 339 riktiga recensioner)

Varmt välkommen till vår flyttfirma!

Norra Flytt AB
Flyttfirma Knivsta

Aktuellt

Nu kan du chatta med oss på Norra Flytt

Nu kan du chatta med oss på Norra Flytt

Läs mer »
Vi erbjuder allt inom flytt inom hela storstadsregionen

Vi erbjuder allt inom flytt inom hela storstadsregionen

Läs mer »
Många utmärkta recensioner via Reco.se

Många utmärkta recensioner via Reco.se

Läs mer »