Pris direkt

reco

Flyttfirma Åkersberga

Seriös och smidig flyttservice i Åkersberga

Flytthjälp till företag och privatpersoner

Även till kommuner och regioner

Bohagsflytt, transporter, rengöring etc.

Betyg Reco.se – 4.5/5 – 317 riktiga omdömen

Tjänster
Kontakt

Vi eftersträvar alltid att våra kunder är 100 % nöjda – då är vi nöjda

Välkommen till flyttfirman Norra Flytt AB

Som en seriös flyttfirma i Åkersberga är vi behjälpliga med allting som har med flyttservice att göra samt andra närliggande tjänster!

Våra kunder bestämmer så klart vad vi ska utföra för tjänster inom området. Det kan vara en mycket stor flytt eller bara en enda liten möbel, det spelar ingen roll för alla våra kunder är lika viktiga.

Vi erbjuder alltså vår flytthjälp på många olika nivåer av insatser. Ibland kommer vi med flera bilar samt flera personer som hjälper till att bära. Vid nästa flytt kan det handla om att någon enbart vill hyra flyttbil med chaufför. Vi är flexibla och öppna för alla typer av flyttjänster.

Olika flyttjänster som vi erbjuder privatpersoner inom exempelvis bohagsflytt kan vara exempelvis röjning, packning, bortforsling och transporter till återvinning eller tipp, demontering, montering, magasinering etc.

När det gäller företag och kommuner samt regioner kan det röra sig om kontorsflytt, industriflytt, butiksflytt etc.

Även tyngre transporter är något vi gärna åtar oss som kassaskåp, flytta piano, tunga maskiner samt andra tungtransporter.

Vi är intresserade av alla förekommande flyttuppdrag eller bärhjälp.

Om ni vill ha en prisuppgift så är ni varmt välkomna att fylla i vårt offertformulär här på vår hemsida. Det finns då ett formulär för flytt/rengöring samt ett för enbart rengöring. Om ni vill kontakta oss på annat sätt som via mejl eller telefon går det naturligtvis bra.

Kontakta oss gärna och då på det sätt ni tycker är bäst

Noggrant följer vi anvisningarna som gäller för Covid-19

Norra Flytt AB
Flyttfirma Åkersberga


Ansvarsförsäkring


Kvalitetsgaranti


Trafiktillstånd

För oss finns ingenting viktigare än bra service

Flyttvagn

Flyttfirma Åkersberga

Med vår flyttfirma i Åkersberga – Norra Flytt AB – kan ni lugnt räkna med en seriös, engagerad och ansvarsfull assistans genom hela uppdraget. Vi betjänar hela huvudstadsregionen med omnejd samt hela landet och Europa.

Fråga oss gärna om pris/offert direkt här på vår hemsida.

Fakta om Åkersberga

Åkersberga är en tätort strax nordost om vår huvudstad och antalet invånare, idag år 2023, uppgår till närmare 35000 personer.

Namnet Åkersberga kommer från att det i början av 1900-talet byggdes en järnvägsstation i området på ett gärde som tillhörde gården Berga i Österåkers socken. För att skilja den från andra stationer sattes det upp en skylt med namnet ”Åkers Berga” och senare blev då namnet ihopdraget till Åkersberga.

Runt station byggdes det successivt upp ett samhälle med affärer, postkontor, kommunhus och skola. I centrala Åkersberga finns det shoppinggalleria, torg och butiker och centrum har cirka 60 olika butiker.

Det finns goda kommunikationer med omvärlden då Roslagsbanan passerar igenom orten och det finns fyra stationer inom tätorten. Från stationen går det bussar till olika orter i närområdet som Norrtälje, Danderyd, och Kista.

Kända personer från Åkersberga är exempelvis Carina Berg, Tommy Albelin, Johan Kinde, Loreen, Thomas Lagerlöf, Pär Nuder, Ola Skinnarmo, Bosse Parnevik, Alexander Östlund, Jesper Parnevik och Patrik Peter.

Invånare
Ca. 35 000

Köpcentrum

Restauranger
15-20

Vi hoppas att ni känner att ni kommit rätt när ni nu hittade hit till vår hemsida och att våra goda betyg från Reco.se som ni ser nedan samt på startsidan kan övertyga er ytterligare. Det kan ju ibland vara lite trixigt att hitta rätt i denna djungel av olika flyttföretag. För oss är det viktigt att arbeta smidigt, seriöst och ansvarsfullt med våra kunder och att förvalta det förtroende som våra kunder ger oss.

Många goda betyg har vi fått för att vi helt enkelt sköter våra flyttuppdrag på bästa sätt. Skulle något mot förmodan hända så har vi försäkringar för er trygghet.

Vi hoppas att ni vill ge oss förtroendet att ta hand om er flytt så att ni istället kan fokusera på allt annat som måste tas tag i, i samband med flytten.

Om ni önskar en prisuppgift/offert så fyll gärna i vårt formulär så återkopplar vi inom kort. Vill ni hellre skicka ett vanligt mejl eller ringa så går det naturligtvis också bra, vi hjälper er vidare.

Nedan anger vi några punkter som förhoppningsvis gör valet lättare för er.

  • Ansvarsförsäkring som gör att du kompenseras fullt ut om olyckan skulle vara framme
  • 4.5/5 i betyg via Reco.se (fördelat på 317 uppriktiga kundomdömen)
  • Prisvärda
  • Kvalitetsgaranti
  • Fria offerter

Välkommen till Norra Flytt AB
Flyttfirma Åkersberga

Aktuellt

Nu kan du chatta med oss på Norra Flytt

Nu kan du chatta med oss på Norra Flytt

Läs mer »
Vi erbjuder allt inom flytt inom hela storstadsregionen

Vi erbjuder allt inom flytt inom hela storstadsregionen

Läs mer »
Många utmärkta recensioner via Reco.se

Många utmärkta recensioner via Reco.se

Läs mer »