Flyttfirma Uppsala

Effektiv, seriös och säker flytt i Uppsala

Flyttservice till privatpersoner och företag

Även regioner och kommuner – hög service

Bohagsflytt, företagsflytt, transporter etc.

Betyg Reco.se – 4.6/5 – 130 riktiga omdömen

Tjänster
Kontakt

Vi garanterar att du blir 100 % nöjd – då är vi också nöjda

Välkommen till flyttfirman Norra Flytt AB

Som flyttfirma i Uppsala hjälper vi er hela vägen när det gäller er flytt!

Vi är en seriös och väletablerad flyttfirma i Uppsala som har en gedigen erfarenhet från alla typer av flyttuppdrag oavsett om det handlar om privatflytt, företagsflytt eller flytthjälp åt kommunen eller regionen.

Vi erbjuder all förekommande flytthjälp som nedmontering av gardiner, hyllor och möbler, sortering och packning i flyttkartonger, bärhjälp, köra det som ni inte vill behålla till förråd eller till återvinning, rengöring och så vidare.

Vad ni än vill ha hjälp med så ordnar vi det, ni bestämmer omfattningen.

Omfattningen kan variera på så sätt att ni bestämmer om ni vill att vi kommer med exempelvis en flyttbil med en, två eller fler flyttgubbar. Handlar det om en flyttbil med chaufför så kallar vi det för att hyra flyttbil med chaufför vilket är ett prisvärt alternativ för de som vill sköta flytten själva med vänner och familj.

Vi är flexibla!

Vid uppdrag åt företag och offentliga beställare handlar det ofta om kontorsflytt, butiksflytt, industriflytt och så vidare.

Även tungtransporter är något som vi gärna åtar oss och då kan det röra sig om tunga saker som kassaskåp, flytta piano och och så vidare.

Önskar ni ett prisförslag/offert kan ni gärna begära det här via vår hemsida men vill ni hellre ringa eller skicka ett vanligt mejl så går det naturligtvis bra det också.

RUT-avdraget det hjälper vi så klart till med.

Varmt välkommen med er förfrågan

Vi följer regeringen och folkhälsomyndighetens råd och anvisningar för Corona

Norra Flytt AB
Flyttfirma Uppsala


Ansvarsförsäkring


Kvalitetsgaranti


Trafiktillstånd

För oss finns ingenting viktigare än bra service

Flyttvagn

Flyttfirma Uppsala

Norra Flytt AB erbjuder er i Uppsala flytthjälp och god flyttservice på olika nivåer av insats. Det kan vara allt från att flytta en liten stol till en hel flytt med flera olika ingående moment. Vi är öppna för alla typer av flyttuppdrag för er som bor eller som företagare är verksam i Uppsalaområdet, även övriga landet samt Europa betjänas.

Vår flyttfirma erbjuder engagerad hjälp genom hela er flyttprocess, från packning och demontering till montering av möbler men även röjning och körningar till tippen etc.

Fakta om Uppsala

Uppsala som ligger norr om vår huvudstad i Uppland har i kommunen över 230000 invånare. Befolkningen har hela tiden ökat under de senaste åren och den åldersgrupp som dominerar ökningen är de som är 20-25 år gamla.

Orten är bland annat känd för sitt universitet och sin domkyrka samt sitt livliga studentliv.

Domkyrkan är Skandinaviens absolut största katedralkyrka och bygget började omkring 1270 men invigdes inte förrän 1435. För den historieintresserade är ett besök närmast obligatoriskt.

För den naturintresserade finns Fjällnora som är ett spännande friluftsområde strax öster om Uppsala. Där finns fina sjöar med badplats och vandringsleder. Fjällnora är ett populärt mål för utflykter för Uppsalabor men även för naturälskare från hela landet.

Förbindelserna är goda då E4 passerar orten samt med närheten till Arlanda flygplats och E18.

Invånare
Ca. 230 000

Köpcentrum

Restauranger
50-60

Om du nu letar efter en seriös flyttfirma i Uppsala inför din flytt så kan vi lova att du kommit helt rätt. Vi är vana vid att regelbundet utföra flytthjälp och flyttservice i Uppsala.

Vårt mål är att göra flytten angenäm för dig som kund. Men vi förstår att det inte alltid är så lätt att välja flyttfirma. Därför har vi försökt att förenkla för dig som kund då det går att kontakta oss för en gratis offert på flera sätt, direkt på hemsidan, telefon eller bara ett vanligt mejl.

Självklart vill vi att du som kund skall välja oss. Vi har därför skrivit ner några punkter här nedan som vi hoppas gör valet enklare för dig.

  • Ansvarsförsäkring som gör att du kompenseras fullt ut om olyckan skulle vara framme
  • 4.6/5 i betyg via Reco.se (fördelat på 130 uppriktiga kundomdömen)
  • Prisvärda
  • Kvalitetsgaranti
  • Fria offerter

Välkommen till flyttfirman Norra Flytt AB
Flyttfirma Uppsala

Aktuellt

Norra Flytt erbjuder även längre flyttningar

Norra Flytt erbjuder även längre flyttningar

Läs mer »
Bohagsflytt med Norra Flytt AB

Bohagsflytt med Norra Flytt AB

Läs mer »
Tungtransporter av olika slag

Tungtransporter av olika slag

Läs mer »