Flyttfirma Stockholm

Seriös flyttservice i Stockholm

Bohagsflytt, bärhjälp, transporter etc.

Privatflytt och företagsflytt

Även offentliga uppdrag

Betyg Reco.se – 4.7/5 – 119 riktiga omdömen

Tjänster
Kontakt

Seriös flyttservice – 100 % nöjd kundgaranti – då är även vi nöjda

Välkommen till flyttfirman Norra Flytt AB

Vi är sedan flera år tillbaka en väletablerad flyttfirma i Stockholm.

När ni anlitar oss kan ni vara säkra på att ni får den service som ni efterfrågar, läs gärna våra mycket goda kundomdömen insamlade av företaget Reco.se här på vår startsida. Dessa goda omdömen har vi erhållit för att vi sköter våra uppdrag på absolut bästa sätt.

Nu när ni ska flytta till ert nya boende, till er nya företagslokal eller vad det än gäller så uppstår säkerligen en mängd olika frågeställningar. Vi svarar mer än gärna på dessa funderingar, efter bästa förmåga, så känn er bekväm att kontakta oss, oavsett vad saken gäller.

Vi kan åta oss hela uppdraget från planering till helt färdig flytt – ni bestämmer vad vi ska bistå med, om det så handlar om en liten fåtölj eller en mycket stor flytt.

Exempel på tjänster som vi erbjuder vid privatflyttar kan vara att vi hjälper till med röjning och bortforsling, att demontera möbler, plocka ner gardiner, packa allt bohag, bära ner allt till flyttbilen, bära in till nästa boende, rengöring i samband med flytt, förvaring och magasinering och så vidare.

Vi har inga begränsningar.

Vi hjälper även till med RUT-avdraget som idag medger ett avdrag på 50000 kr per person och år vilket betyder 100000 kr om det är två personer i hushållet.

När det gäller offentliga beställare och företag så erbjuder vi olika tjänster som kontorsflytt, butiksflytt, industriflytt och så vidare.

Finns det behov av tungtransporter så som pianoflytt eller kassaskåp, åtar vi oss gärna det.

Vi håller säkerheten och tryggheten högt, vilket betyder att vi följer alla regelverk som finns i denna bransch, och vi innehar naturligtvis trafiktillstånd samt försäkringar – för er och vår trygghet.

Ert bohag eller era inventarier är i trygga händer, när ni anlitar oss.

Begär gärna offert direkt här via vår hemsida genom att fylla i vårt offertformulär för flytt eller vårt offertformulär för rengöring efter flytt, om det enbart handlar om det momentet. Vill ni hellre ringa eller skicka ett vanligt mejl så är ni välkomna att göra det, så klart.

Varmt välkommen att kontakta oss.


Ansvarsförsäkring


Kvalitetsgaranti


Trafiktillstånd

Bra service är för oss en självklarhet-vår garanti till er

Flyttvagn

Flyttfirma Stockholm

När ni anlitar oss erhåller ni en engagerad assistans genom hela uppdraget – vad ni än önskar hjälp med. Vi erbjuder alla förkommande tjänster inom flytt.

Välj oss när det bara måste bli bra!

Kort om Stockholm

Stockholm som är en av världens vackraste städer har mycket att erbjuda både turister och de som bor i staden. Staden är vackert belägen vid Östersjön och vid Mälarens inlopp, precis mellan Södermanland och Uppland vid Östersjön.

Antal invånare i kommunen är närmare 975000 personer och inom hela storstadsområdet är antalet invånare närmare 2400000 personer vilket kan jämföras med år 1950 då antalet invånare var 745000 personer i kommunen.

För besökaren finns det mycket att uppleva i Stockholm som i princip har allt att erbjuda.

Exempel på sevärdheter är naturligtvis det kungliga slottet men även Skansen, Vasamuseet, Kaknästornet, Dramaten, Gröna Lund, en mängd olika sportevenemang och så vidare.

Några kända personer från Stockholm är exempelvis kronprinsessan Victoria, Benny ­Andersson, Jan-Ove ”J-O” Waldner, Peter Jöback, Alexander Skarsgård, Efva Attling, Mats Sundin och Zara Larsson.

Invånare
Ca. 975 000

Köpcentrum

Restauranger
5 700

Det kan ibland vara svårt att hitta en seriös firma som tar hand om flytten.

Har ni behov av en flyttfirma i Stockholm med kvalitetstänk och service så vänd er gärna med er förfrågan till oss på Norra Flytt AB. Vi kan lova er att ni har kommit helt rätt och vi kommer att ge er en offert som håller måttet. Med RUT-adrag på det, så blir det för de flesta, en angenäm upplevelse.

Vi vill verkligen göra er flytt till en behaglig upplevelse och samtidigt till en bra start av det nya boendet eller den nya företagslokalen.

För att underlätta för er har vi exempelvis offertförfrågning direkt på vår hemsida, men om ni hellre vill ringa eller skicka ett vanligt mejl så går det naturligtvis också bra. Vi lämnar så klart en gratis offert därefter.

Vi vill att ni ska känna ett så pass stort förtroende att ni vill välja oss, därför lämnar vi några punkter här nedan som vi hoppas kommer göra valet enklare för er.

  • Ansvarsförsäkring som gör att du kompenseras fullt ut om olyckan skulle vara framme
  • 4.7/5 i betyg via Reco.se (fördelat på 119 uppriktiga kundomdömen)
  • Prisvärda
  • Kvalitetsgaranti
  • Fria offerter

Aktuellt

Vi utvecklar vår hemsida och verksamhet

Vi utvecklar vår hemsida och verksamhet

Läs mer »
Rutavdraget höjs

Rutavdraget höjs

Läs mer »
Inför Flytten

Inför Flytten

Läs mer »