Flyttfirma Sollentuna

Vi flyttar effektivt och säkert med kundens behov i fokus
Privatflytt eller företagsflytt – vi löser Dina problem
Vi får flytten att fungera helt enkelt

Tjänster
Kontakt

Vi garanterar att du blir 100 % nöjd – då är vi också nöjda

Välkommen till flyttföretaget Norra Flytt AB

Som flyttfirma i Sollentuna hjälper vi er hela vägen vid flytt!

Det kan gälla allt från packning, flyttning, städ eller magasinering.

Norra Flytt AB ger dig en helhetslösning inom flytthjälp för dig som bor eller är verksam i Sollentuna, Stockholm, Uppsala eller Täby men även hela Sverige samt Europa.

Med vår flyttfirma får du engagerad assistans genom hela processen. Från packning och demontering till montering av möbler, flyttstädning, röjning och körning till soptippen kan vi vara behjälpliga.

Hela flytten eller del av flytt – inga problem, vi löser det!

Ansök gärna om offert direkt via vår hemsida, ring eller mejla oss om ni vill det, så skall vi på bästa sätt tillgodo se dina behov.
Varmt välkommen att kontakta oss.


Ansvarsförsäkring


Kvalitetsgaranti


Trafiktillstånd

För oss finns ingenting viktigare än bra service

Flyttvagn

Din flyttfirma i Sollentuna

Vårt motto är att leverera bra flytthjälp till riktigt bra pris.

Vår flyttfirma tar uppdrag från både företag och privatpersoner. Här på vår hemsida kan du göra en kostnadsfri offertförfrågan. Fyll i formuläret och få svar inom 24 timmar.

Du är också varmt välkommen att kontakta oss på telefon och e-post med frågor och funderingar!

Mer om Sollentuna

Sollentuna är en kommun i Stockholms län som kraftigt ökat sin befolkning under en period av 50 år, från 38000 personer år 1970, till drygt 70000 invånare år 2020.

Under slutet av 1800-talet var Sollentuna en jordbruksbygd där större delen av befolkningen livnärde sig på jord- eller skogsbruk. Senare flyttade många fabriker in och utbudet av arbetstillfällen förändrades. I centrum finns nu många butiker, restauranger, bank, post och kontor.

Populära sevärdheter är exempelvis MC Collection Motorcycle Museum, Edsvik Konsthall, Järvafältet naturreservat och Edsbergsparken. Annat som lockar mycket folk är exempelvis Bögs gård, Rösjöbadens Camping och Stugby samt Sollentuna Golfklubb.

Kända personer från Sollentuna är exempelvis Ted och Kenneth Gärdestad som bland annat skrev låten – Jag vill ha en egen måne.

Invånare
Ca. 70 000

Köpcentrum

Restauranger
50-60

Att hitta det rätta flyttföretaget är kanske inte alltid så lätt men om du nu letar efter ett seriöst flyttföretag i Sollentuna så kan vi lova att du har hittat rätt. Vi tar mer än gärna hand om din flytt!

Vi vill inget hellre än att göra flytten smidig och behaglig för dig. Vi har här på vår hemsida därför försökt att förenkla processen så mycket det går med ett offertformulär samt lite tips. Tycker ni det är krångligt att fylla i så hjälper vi till så klart om ni ringer eller mejlar oss. Offerten är så klart gratis.

Efter att du funderat ett slag så hoppas vi så klart att du ska välja oss. Därför har vi nedan angivit några punkter som kanske gör valet lättare.

  • Ansvarsförsäkring som gör att du kompenseras fullt ut om olyckan skulle vara framme
  • 4.7/5 i betyg via reco (fördelat på 55 uppriktiga kundomdömen)
  • Prisvärda
  • Kvalitetsgaranti
  • Fria offerter

Aktuellt

  23 / May - 2020
Inför Flytten Inför Flytten Läs mer »
  13 / Mar - 2020
Covid-19 Covid-19 Läs mer »
  23 / Oct - 2019
Budkörning Budkörning Läs mer »