Flyttfirma Enköping

Seriös flytthjälp i Enköping

Flyttservice för företag och privatpersoner

Även kommuner och regioner

Bohagsflytt, flyttstädning, transporter etc.

Betyg Reco.se – 4.6/5 – 105 riktiga omdömen

Tjänster
Kontakt

Att våra kunder bli 100 % nöjda är för oss mycket viktigt – då är vi nöjda

Välkommen till flyttföretaget Norra Flytt AB

Vår flyttfirma i Enköping har alltid som ambition att ge mycket god flyttservice till alla som behöver flytthjälp.

Vi erbjuder alla förekommande tjänster inom flytt samt närliggande tjänster. Exempel på tjänster som vi erbjuder är demontering, packning, röjning och bortforsling till återvinning eller tipp, montering, flyttstädning, magasinering, bohagsflytt, olika transporter, bärhjälp etc.

Oavsett om det handlar om att transportera en liten fåtölj eller en stor flytt med många ingående moment så är alla kunder för oss lika viktiga.

Vår ambition är att planera alla uppdrag noga så att allt flyter på bra och smidigt för allas trivsel.

Ni kan anlita oss till olika nivåer av insatser som exempelvis att vi kommer med en flyttbil och en personal för de som vill sköta flytten själva med familj och vänner. Vi kan också komma med flera flyttbilar och personal för en större flytt.

Förutom att erbjuda våra tjänster till privatpersoner åtar vi oss även uppdrag åt kommuner, regioner och företag. Det kan då handla om en butiksflytt eller kontorsflytt.

Finns behov av att flytta tyngre saker så är vi öppna för det. Det kan då gälla tungtransporter som ett kassaskåp, flytta piano, flytta tunga skåp etc.

Om ni önskar en offert/prisuppgift så är ni hjärtligt välkomna att kontakta oss på det sätt ni tycker är enklast. Ni kan välja att fylla i vårt offertformulär för flytt/städ eller bara för flyttstädning, det går också bra att skicka ett enkelt mejl eller att ringa. Är det något som är krångligt så hjälper vi naturligtvis till.

Välkommen att ta kontakt med oss på det sätt ni tycker är smidigast


Ansvarsförsäkring


Kvalitetsgaranti


Trafiktillstånd

Det viktigaste för oss är att alltid ge enbra service

Flyttvagn

Er flyttfirma i Enköping

Vår flyttfirma i Enköping – Norra Flytt AB – erbjuder er alla förekommande flyttjänster.

En seriös, ansvarstagande och smidig flyttfirma. Vi är intresserade av alla uppdrag som har med flytt och flyttstädning att göra samt närliggande tjänster.
Hela Stockholmsregionen men även i övriga Sverige och Europa.

Fråga oss gärna om prisuppgift/offert när ni är i behov av flyttjänster, direkt på vår hemsida.

Fakta om Enköping

Enköping ligger i Uppland strax norr om Mälaren och har runt 25000 invånare i tätorten samt mer än 45000 i kommunen. Orten är belägen vid Europaväg E18 som sträcker sig i öst-västlig riktning. Ett kännetecken för orten är antalet parker och grönområden som uppgår till hela 24 stycken och orten benämns ibland – Parkernas stad.

Man tror att orten tidigt var en handelsplats där människor senare bosatte sig och det finns dokument som visar att Enköping var en stad på medeltiden. Senare under 1400- och 1500-talen var Enköping en betydande handelsstad som idkade handel med Bergslagens järnprodukter, denna betydelse minskade dock under 1600-talet. Därefter ökande betydelsen av jordbruk, fiske och boskapsskötsel samt senare under 1700-talet, väverinäringen.

Under 1800-talet kom järnvägen och befolkningen ökade. Staden var under denna tid känd för sin odling av pepparrot men i början av 1900-talet minskade detta och industrialiseringen ökade med företag som Bahco och ABB Fläkt.

För den som är intresserad av idrott finns fotboll, brottning, rugby, handboll och ridning att utöva eller se.

Exempel på några kända personer från Enköping är Johan Hakelius, Per Herrey och Totte Wallin.

Invånare
Ca. 25000

Köpcentrum

Restauranger
45-55

Funderar ni att flytta inom Enköping kommun eller kanske till eller från kommunen så är ni välkomna att kontakta oss för en offert. Vi är öppna för alla typer av flyttuppdrag inom flytthjälp samt även närliggande tjänster.

Titta gärna på våra goda omdömen via Reco.se som enbart samlar in verifierade och uppriktiga omdömen från riktiga kunder. Vi hoppas att dessa ska övertyga er om att anlita oss när behov uppstår.

Vi sköter våra uppdrag så som ni kan förvänta er – på bästa sätt!

Naturligtvis har vi alla förekommande dokument i ordning så som trafiktillstånd och försäkringar – för vår och er trygghet.

Kontakta oss gärna när behov uppstår. Vill ni ha en prisuppgift så är det smidigaste att ni fyller i vårt offertformulär för flytt/städ eller bara för flyttstädning. Vill ni hellre ringa eller skicka ett vanligt mejl så går det naturligtvis bra det också.

Ni kan förvänta er en konkurrenskraftig offert med RUT-avdrag.

Nedan har vi angett några punkter som vi hoppas hjälper er i ert val av flyttfirma i Enköpings kommun.

  • Ansvarsförsäkring – du kompenseras fullt ut om olyckan skulle vara framme
  • 4.6/5 i betyg via Reco.se (fördelat på 105 uppriktiga kundomdömen)
  • Prisvärda
  • Kvalitetsgaranti
  • Fria offerter

Välkommen till flyttfirman Norra Flytt AB

Aktuellt

Vi utvecklar vår hemsida och verksamhet

Vi utvecklar vår hemsida och verksamhet

Läs mer »
Rutavdraget höjs

Rutavdraget höjs

Läs mer »
Inför Flytten

Inför Flytten

Läs mer »