Företagsflytt i Stockholm och Uppsala

– Vi ser till att din flytt blir smidig

Utgångspunkten för varje företagsflytt är att din verksamhet ska kunna fortsätta rulla på medan du byter lokal. Vi utför kontorsflytt åt företag av alla storlekar i hela Stockholm och Uppsala. För oss är inga jobb för stora eller små och inga önskemål för svåra att tillgodose. Om du vill tar vi ansvar för den totala flytten, hela vägen från packning till flyttstädning och montering av möbler. Du bestämmer naturligtvis hur stor del av flytten vi ska stå för och behåller god insyn i projektet.

Även om ni vill flytta till andra delar av Sverige så löser vi det.

Komplicerat blir okomplicerat

Vi vet att du som företagare har mycket att göra. Därför är det alltid viktigt att få till det så att hela företagsflytten klaffar. Vi ser till att vägen från A till B garanterat blir smidig. Tillsammans formar vi en plan för hur allt ska gå till, var inte rädd att komma med önskemål. Vi finns här för dig under hela processen och erbjuder bl.a. följande tjänster:

  • Leverans och hämtning av flyttlådor
  • Flyttstädning
  • Demontering och montering av möbler
  • Utkörning till soptippen

Resultatet blir att kontoret inte behöver ligga nere längre än nödvändigt och ditt arbete kan fortsätta utan några problem. Hos oss är bohaget alltid i trygga händer från det att vi packar ner i lådor, tills det att vi packar upp i det nya kontoret. Vi tar hänsyn till ömtåliga saker och har kompetens och utrustning för att hantera flytt av tunga föremål.