Tjänster från Norra Flytt och Transport AB

 

Vi har vårt säte i Märsta och tar flyttuppdrag i hela Stockholm och Uppsala.

Vi fixar allt inom flytt och flyttstädning:

 • Bohagsflytt
 • Företagsflytt
 • Pianoflytt
 • Röjning och körning till soptippen

 

 

 • Demontering och montering av möbler
 • Leverans och hämtning av flyttlådor
 • Budkörning
 • Flyttstädning

 

Flyttstädning – den sista pusselbiten

 

Om en flytt kan liknas vid ett pussel där olika bitar ska sättas ihop på rätt plats, kan flyttstädning liknas vid den sista pusselbiten. Oftast är den svår att få på plats och för den oerfarna kan det bli svårt att veta hur den ska passa in. När du väljer flyttstäd från oss lägger vi klart pusslet åt dig, så att du kan koppla av och lägga mer tid på annat. På samtliga tjänster erbjuder vi kvalitetsgaranti, så även städningen. Blir du inte nöjd är inte vi nöjda heller, självklart åtgärdar vi det i så fall kostnadsfritt. 

 

Möbelmontering

 

Många passar på att köpa nya möbler och elektronik när de flyttar, men tappar suget när det är dags att få upp de nya sakerna ur lådorna. Eftersom vårt mål alltid är att göra din flytt enklare kan vi sköta även den här biten. Vi hjälper mer än gärna till att montera din platt-tv på väggen, att sätta ihop garderober och liknande från IKEA eller något annat som behöver göras. Våra duktiga montörer klarar det mesta, så var inte rädd att be om hjälp med stora och små jobb vad gäller möbelmontering. 

 

Packning och lådor

 

Själva packningen är ofta den delen av flytten man bävar inför. Vare sig det är ett kontor eller hem som ska byta plats blir många överraskade av hur mycket saker de har samlat på sig. Känns packningen överväldigande kan våra packmästare kliva in och få ordning på situationen. Med oss får du professionell packning, vilket förenklar själva flytten, är skonsamt för dina saker och gör det lätt att hitta bland allt efter flytten. Det är självklart för oss att ta förtroendet att hantera dina saker på allvar, därför är vi inte bara effektiva utan dessutom omsorgsfulla i vår packteknik. 

När vi tar hand om packandet kan du fokusera på annat. Självklart behåller du kontrollen över din flytt och vi anpassar oss alltid efter dig snarare än tvärt om. Flyttlådor kan vi antingen låna ut eller sälja efter önskemål. Naturligtvis kan leverera tomma lådor till dig i god tid innan flytten om du hellre vill packa själv. 

 

Budkörning

 

Vi är inte bara flyttfirma utan kör dessutom ut leveranser med budbil. Vare sig du vill flytta ett kassaskåp eller leverera ett brev kör vi ut det var du vill inom Stockholm och Uppsala. När du hör av dig till oss kan vi ordna en budkörning även på kort varsel, ofta redan samma dag.

 

Tungtransporter

 

Vi har kompetens och utrustning för att flytta stora och otympliga föremål. Med lång erfarenhet, god rutin och utbildad personal har vi alla möjligheter att tackla varje kassaskåp, piano och tung möbel som kommer i vår väg. Naturligtvis arbetar vi målinriktat och skonsamt, för att minimera risken för skador i stil med kantstötning. Dra dig inte för att kontakta oss med frågor om motorer och järnbalkar, vi ser till att alla tungtransporter går rätt till säkerhetsmässigt för både vår personal och dina saker. 

 

Återvinning och röjning

 

Vi kan avlasta med återvinning och miljöhantering i olika former när du flyttar. Det brukar bestå av att ta hand om gammalt papper, möbler du inte vill ha kvar och liknande. Finns det möjlighet kan vi sälja eller skänka möblerna. Sådant som inte kan säljas kan vi se till att återvinna eller köra till tippen. 

Varje flytt är en utmaning, men det går alltid att få det att fungera. Gör processen smidig du med, handplocka de tjänster från oss som just du behöver. 

 

Priser

 

Flyttbil och 2 man: 895 kr/timme inkl. moms

Flyttbil och 3 man: 1195 kr/timme inkl. moms
Pianoflytt från 2000 kronor inkl. moms
Packmästare 420 kr/timme inkl. material
Städning 30kr/kvm efter Rut-avdrag
Lån av flyttlådor 0 kr
Leverans och hämtning av flyttlådor 395 kr


Vi debiterar som minst för tre timmar.

 

Helger

 

Helger och storhelger tillkommer BARA 20% på ordinarie pris. Tänk på att du kan utnyttja RUT-avdrag när du köper våra städtjänster. Det innebär att du betalar endast hälften av alla personalkostnader.

Vi har självklart städgaranti. Om du inte är nöjd så åtgärdar vi det kostnadsfritt. Vid köp av flera tjänster erbjuder vi paketpris.

 

Tips och råd

 

Förbred dig i god tid innan flytten. Det tar oftast längre tid än vad man beräknar.

 

 • Packa allt som går i riktiga flyttkartonger. Använd helst inte banankartonger eller bärkasse. Vi har flyttkartonger som vi lånar ut om det så behövs.
   
 • Använd principen tungt underst, lätt överst.
   
 • Packa inte för tungt. Max 20kg.
   
 • Märk vare kartong på två sidor. (ej ovanpå)
   
 • Stapla kartongerna tre och tre på höjden.
   
 • Fyll kartongerna till hälften med böcker eller tunga saker, och fyll resten med kläder eller liknande.
   
 • Tallrikar och fat packas i högkant, med packpapper eller tidningspapper emellan.

 

 • Krukväxter packas stående i öppna kartonger.
   
 • Rulla ihop mattor, bäddmadrasser och liknande, knyt med snöre.
   
 • Montera ner alla möbler som går att nedmonteras och förvara smådelar, skruvar och liknande i en påse.
   
 • Saker i förråd och garage packas på samma sätt som övriga bostaden Skidor, gardinstänger, kvastar mm, buntar du och tejar ihop.
   
 • Samla ihop alla värdesaker, smycken mm. Dessa saker ansvarar du för.

 

✔ Ansvarsförsäkring            ✔ Kvalitetsgaranti             Trafiktillstånd